Najnovije

LOVCI NA TROFEJE: Studenti ovog srpskog fakulteta haraju evropskim takmičenjima (FOTO)

Studenti Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzentištvo (PEP) iz Beograda pobednici su prestižnog međunarodnog takmičenja "Euroijada 2015" godine koje je održano u Krakovu, u Poljskoj.
Timski duh i sportsko ponašanje (Foto: Pravda)

Timski duh i sportsko ponašanje (Foto: Pravda)

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) u poslednjih pet godina osvajač je brojnih medalja na raznim nacionalnim i međunarodnim takmičnjima. Studenti ove škole do sada su postizali nabolje rezultate na turnirima poput "Menadžerijade", "Ekonomijade", "Euroijade", "Beogradskom sportskom turniru - BEST", ali i na turniru "Euroesade" u Barseloni, fudbalskom turniru "Euro-Milan" u Italiji itd. Na ovogodišnjoj "Euroijadi", u konkurenciji više od 30 evropskih fakulteta, studenti VŠ PEP ostvarili su odlične rezultate u znanju i sportu, i osvojili prvo mesto u generalnom plasmanu. U ukupnom plasmanu VŠ PEP je imao 24,5 bodova, drugoplasirani je bio novosadski FTN sa 9 bodova, dok je treće mesto pripalo "S.J. Dobrile" iz Pule sa 6 bodova.
Spisak fakulteta učesnika "Eurijade 2015" u Krakovu VŠ PEP - Beograd Singidunum - Beograd Fakultet tehničkih nauka - Novi Sad Fakultet političkih nauka – Beograd Medicinski fakultet - Novi Sad Geografski fakultet – Beograda Fakultet za sport i fizičko obrazovanje - Novi Sad Prirodno-matematički fakultet - Novi Sad Visoka škola „prof. Dr Radomir Bojković“ – Kruševac Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju - Beograd Medicinski fakultet - Beograd Visoka škola elektrotehnike i računarstva – Beograd Ekonomski fakultet – Beograd Filološki fakultet – Beograd Farmaceutski fakultet - Beograd Tehnološko metalurški fakultet – Beograd Univerzitet „Jurja Dobrile” - Pula (Hrvatska) Univerzitet Varaždin (Hrvatska) Medicinski fakultet - Maribor (Slovenija) Hemijski fakultet - Maribor (Slovenija) Ekonomski fakultet – Maribor (Slovenija) Univerzitet „Sveti DŽozef“ - Bejrut (Liban) Fakultet za ekonomiju - Krakov (Poljska) Medicinski fakultet – Krakov (Poljska) Fakultet za nauku i tehnologiju – Alžir (Alžir) Fakultet „Tsadawit n Bgayet“ – Alžir (Alžir) Akademija „Drobeta Turnu“ -Severin ( Rumunija) Tehnološki fakultet - Tuzla ( BiH) Univerzitet Pariz 7 – Pariz (Francuska) Federalni Institut za tehnologiju - Cirih (Švajcarska) Univerzitet Berlin - Berlin (Nemačka)
Studenti VŠ PEP osvojili su prvo mesto u kvizu znanja, ispred drugoplasiranog FTN-a i trećeplasirane Visoke škole elektronike i računarstva iz Beograda. Prvi su bili i debateri VŠ PEP-a koji su nadmašili drugoplasirani elitni Univerzitet u Berlinu kao i poljski Univerzitet Jagielonan. Studenti PEP-a osvojili su zlatne medalje odbojci, stonom tenisu i šahu. Zlatne medalje su osvojene i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Tajna uspeha studenata VŠ PEP se krije u tome što uprava ove škole svoje najbolje studente, one koji postignu dobre rezultate na takmičenjima u znanju i sportu, nagrađuje stipendijama za narednu školsku godinu. Zahvaljujući motivaciji koji dobijaju od strane same VŠ PEP, njihovi studenti postaju pravi lovci na medalje na svakom turniru na kom se pojave.
Pročitajte još:Ovako su studenti iz Srbije pokazali solidarnost sa žrtvama terorizma u Parizu (FOTO)
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA