Најновије

ДА ЛИ СУ ЗАРАЖЕНЕ? Ово су порнићарке са којима је Чарли Шин харао (ФОТО 18+)

Чарли Шин, познати глумац и љубитељ дроге, алкохола, провода, жена и Твитера, прошле је недеље све о чему страни и домаћи медији пишу.
Чарли Шин (Фото: Википедија)

Чарли Шин (Фото: Википедија)

Као што вам је вероватно познато, Шин је обзнанио свету да је пре четири године открио да је заражен ХИВ-ом, а шокантна вест није погодила само њега, његову породицу и фанове већ и велики број жена са којима је био у последње четири године. Било је ту модела, проститутки, стриптизета, али у првом реду радило се о порно глумицама које, ако вам то није познато, Чарли обожава од осамдесетих. Наравно, медијски су најразвиканији његови бракови, посебно онај са Дениз Ричардс, али током година је нанизао велики број партнерки према којима сте могли да пратите његов пут према дну. Ево списка који је подугачак, али највероватније није комплетан. Домоник Симон
Џинџер Лин
Шона О'Брајен
Хедер Хантер
Клои Џонс
Табита Стивенс
Тери Стар
Шарлиз ЛаМорКапри АндерсонБри ОлсонБрет Роузи
Џорџиа ЏонсКети Бери
  Кејси Џордан 
Прочитајте још:Ако сте ове године гледали порниће на интернету, ускоро ћете бити у проблему до гушеПОРНИЋ ЗА СИТНЕ ПАРЕ: Роналдову бившу снимили у акцији (ВИДЕО 18+)НЕВЕРОВАТНО: Погледајте како порнићарке изгледају са и без шминке (ФОТО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА