Најновије

Усвојени пас ризиковао живот да спасе трудну власницу

Енглескиња по имену Киша Вестон била је у петом месецу трудноће када је доживела стравично искуство које ју је могло коштати живота. Тада је у њену кућу упао провалник наоружан ножем, претећи да ће одузети живот и њој и њеном супругу.
Пас чувар (Фото: pixabay)

Пас чувар (Фото: pixabay)

Прича се сваког трена могла завршити великом трагедијом. Срећом, у кући Вестонових нашао се један несебични створ који је одлучио да то спречи. Киша је пре неколико година усвојила ротвајлера коме је дала име Роки. Он је њен најбољи пријатељ са којим дели све, а Роки према њој осећа толику љубав да је био спреман да жртвује свој живот како би спасио њен. Све се догодило једне ноћи док је породица спавала. Зачули су се чудни звуци, а Роки је почео бесно да лаје. Киша се уплашила да ће лајањем узбунити комшилук, па га је затворила у купатило док се не смири. У том тренутку у кућу је провалио наоружани мушкарац, претећи да ће убити жену уколико му не да сав новац који има. Након неколико тренутака драме, шока и викања, пас је развалио врата купатила и нашао се пред насилником, искежених зуба и спреман на борбу. Он се дао у бег, али је храбри пас појурио за њим, не би ли одбранио своју породицу.
Прочитајте још:
"Неколико дана ми је требало да се опоравим од шока. Непрестано сам размишљала о томе да бих сада можда била мртва да није било мог пса да ме чува", каже жена, која се најсигурније осећа поред свог мезимца па се ретко од њега одваја. Неколико месеци касније, она је на свет донела здравог дечака кога Роки много воли и са којим се свакодневно игра. "Осећам да је и он сигуран уз Рокија, јер је наш мезимац његов велики брат", каже Киша. Извор: zivotinje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА