Најновије

ДС: СНС застрашује "владу у сенци" - подижемо кривичну пријаву!

БЕОГРАД – Српска напредна странка неутемељеним оптужбама покушава да застраши чланове владе у сенци, саопштила је Демократска странка наводећи да ће Неда Чемерлић Ађић поднети кривичну пријаву против потпредседника Градског одбора СНС у Новом Саду Дамир Зобеница.
ДС (Фото: ДС)

ДС (Фото: ДС)

„Данашње оптужбе на рачун Наде Чемерлић Ађић очајнички су покушај да се обесхрабре сви експерти и интелектуалци који се масовно придружују идејама и раду Владе у сенци”, наводи у саопштењу ДС. Такви потези СНС, сматра ДС, очекивани су и „неће обесхрабрити Демократску странку у намери да грађанима покаже да је могућа много боља влада од нестручне и дилетантске Владе Србије коју предводи СНС”. Потпредседник Градског одбора СНС у Новом Саду Дамир Зобеница рекао је раније данас да је корупција и непотизам главно обележје људи из владе „у сенци” коју је лидер ДС Бојан Пајтић представио пре неколико дана. На конференцији за новинаре на којој је говорио Зобеница, обратио се и члан Савета за здравство Градског одбора СНС-а Славен Кључар, радиолог Института за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици, који је рекао да рад Наде Чемерлић Ађић, која је осам година водила тај институт, „карактеришу корупција и непотизам са циљем личног богаћења”.
Прочитајте још:Напредњаци траже ванредну седницу парламента ВојводинеИзвестилац ЕУ за Косово: Преосталих 5 чланица да хитно признају независност!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА