Најновије

ОБЕЋАО ЈОЈ СВЕ: Аца Лукас спавао са Мацом Дискрецијом?

- Моја ћерка Сенада Нуркић била је с Ацом Лукасом и он јој је платио за то. Дао јој је неки новчани износ и обећао да ће је погурати у "Звзде Гранда" - изјавила је Енеса Хоџић, мајка босанске старлете Маце Дискреције. Маца Дискреција (Фото: Инстаграм) - Нија она била с њим због пара, него да јој помогне у каријери. На крају се десило то да она није хтела паре, а он ју је искористио и оставио - рекла је за Курир мајка учеснице ријалитија "Парови". Она, такође, открива да њену ћерку није само Лукас преварио, те да је листа оних који су јој нудили новац за сексуалне услуге подужа и да су предњачили ликови с естраде. - И менаџер Селме Бајрами Мирко Павић нудио јој је да спава с њим, а да ће јој заузврат снимити ЦД. Условио ју је да ће, ако буде спавала с њим, имати каријеру као Селма. Међутим, Маца је њему рекла: "Кад ми снимиш албум, онда може", а мени је све испричала: "Ја ћу њега, мајко, зафркнути (преварити, прим. аут.), пошто су и мене више пута зафркнули, само да ми сними албум. Од тога никад ништа није било и никада се више није јавио. Старлетина мајка истиче да су лоша искуства с мушкарцима оставила трајне последице на Мацу. - Моје дете се много разочарало у мушкарце и сада је с њима само из интереса. Забавља се само с онима од којих има користи и који имају дебео џеп, али се проституцијом не бави.
Маца Дискреција (Фото: Инстаграм)

Маца Дискреција (Фото: Инстаграм)

Иако је Мацу мајка подржала у њеној одлуци да уђе у ријалити, постоји ствар преко које никад не би прешла. - Ја сам јој рекла пре него што ће ући у тај шоу: "Ако будеш имала секс пред камерама, кући ми на очи не долази!" Ниједна каријера није вредна такве срамоте, нити награде и пара. Хоџићева каже да ћерку редовно гледа, а о како се понаша у луксузној вили , према њеним речима, не разликује се од њеног понашања у приватном животу. - Она се понаша исто као у ријалитију. Веома је осетљива и има комплекс ниже вредности. Одувек је желела да има скупу и лепу градеробу и да се лепо облачи. Жели да на брз и лак начин дође до великих пара. Никад нисмо смели да јој кажемо да постоји неко лепши од ње, јер не уме да прими критику - закључује мајка Маце Дискреције. Отац је није признао Сенада је ванбрачно дете. Биолошки отац је никад није признао, иако зна за њу, није имао жељу да је упозна и она се тога стиди. Удала сам се након што сам њу добила и тај мој супруг ју је одгајао и пазио док није умро. Њу је срамота да објави и ко јој је мати и породица. Сад немамо ниједну заједничку слику, само кад је била мала - не крије Мацина мајка. Аца Лукас: Каква, бре Маца? Никад нисам чуо за ту особу! - Да ли ви мене зајебавате?! Каква, бре, Маца, о коме ви причате? Ма, и моја мама је рекла да је добра с краљицом Елизабетом, па није. Докле ће, бре, људи више преко мојих леђа да долазе до неке славе и популаности?! Немојте ме више звати због те старлете и "Парова". Како можете мене да мешате с њима? Никад нисам чуи за ту особу. Какве, бе, "Звезде Гранда" и остале зајебанције - рекао је Лукас.
Прочитајте још:„Поштена“ Мими Оро: Има дечка напољу, а у ријалитију се са другим…(ВИДЕО)Маца извела стриптиз у ријалитју „Парови“ (ВИДЕО)У „Паровима” кулминирали блуд и разврат: Олошу докле више? (ФОТО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА