Најновије

Полиција захтева да се Кирби јавно извини

БЕОГРАД- Синдикат Запослених Полиције  у свом саопштењу најоштрије осуђује изјаву америчког амбасадора Мајкла Кирбија који је у медијима навео да су „Срби су помало шизофреничари“.
Амбасадор САД Мајкл Кирби (принскрин Јутјуб)

Амбасадор САД Мајкл Кирби (принскрин Јутјуб)

У синдикату кажу да оваква изјава амбасадора Америке понижава све грађане Србије, понижава све професије у Србији почев од Председника РС, Владе, запослене у свим министарствима ( Полиције, Здравства, Правосуђа, Просвете, Војске, све запослене у јавним предузећима, све грађане који су без запошљења, свако дете). Руководство синдиката напомиње да је насупрот изјави амбасодара Америке, српска нација изузетно здрава и изузетно паметна, да зна шта хоће и шта жели, наводи се у саопштењу.
Прочитајте још:Шешељ: Николић и Коштуница запалили амбасаде, а мени суде за заставу!СНС: Пајтић да врати отете народне паре!
Полицајци позивају  амбасадора Америке Мајкла Кирбија да се због овакве изјаве извини јавно целокупном Српском становништву, као и све надлежне институције да нам се прикључе и све медије и затраже извињењње у циљу заштите Српске нације. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА