Најновије

Решите се проблема са ПМС-ом

Свака жена, једном месечно, муку мучи с ПМС-ом. Медицина нема одговор, а кад будете сазнали шта је решење, нећете моћи да поверујете.
Решите проблем (Фото: sheknows.com)

Решите проблем (Фото: sheknows.com)

Да ли вас мучи ПМС? Све жене углавном током тих дана буду лако раздражљиве или уморне без икаквог разлога, имају појачану жељу за храном или уопште немају апетит, а најчешће им се ова стања смењују током дана. Често се ту провуче и главобоља која уме да вам не да мира по читав дан. Питање је, да ли се ово може некако спречити? Др Лара Бриден, већ 20 година се бави овим и сличним проблемима и открила је једноставно решење које ће вам омогућити да више никад не патите од ПМС-а. – Пацијенткиња ми се жалила на умор, раздражљивост и главобољу. Крвни налази су показали нормалан ниво хормона, што је типично за ПМС. Неко би јој можда преписао таблете, но знала сам да постоји бољи начин – каже др Бриден. Рекла је пацијенткињи да престане да једе колаче и пржену храну и да узима магнезијум и витамин Б6 као додатак исхрани. – Већ за месец дана уочила сам промену, а задња менструација дошла ми је сасвим ненадано – рекла је пацијенткиња Џули. Др Бриден истиче како је ПМС јако контроверзан у класичној медицини, јер тестови не показују никакве промене. Нова истраживања повезују ПМС с упалним процесима.
Прочитајте још:КОРИСНО: Ове биљке садрже супстанцу која убија 80 посто станица рака плућа!Боли вас зуб? Алтернативне методе које ће вам бити од користи!Узрок рака откривен још пре 92 године: Нобеловац дао објашњење и начин заштите!
– Није проблем у паду или расту нивоа хормона. То је нормално током циклуса. Проблем је у томе како тело реагује на те осцилације. Упални процеси могу променити рад рецептора за хормоне што води до симптома ПМС-а – објашњава др Бриден. Њена исхрана против ПМС-а заснива се управо на избегавању намирница који подстичу упале, попут пржене хране, слатких колача и вештачких сокова. И друга храна попут млечних производа или житарица може изазивати упале, но то зависи од човека до човека па др Бриден саветује водити дневник исхране. Саветује и да свој јеловник обогатите храном која делује против упала попут воћа и поврћа и црном чоколадом. Извор: Телграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА