Најновије

Зукорлић претио Додику, Додик га позвао у Бањалуку

БАЊАЛУКА - Муамер Зукорлић, муфтија санџачки, из Исламског центра у Малмеу претио је Милораду Додику, председнику РС, на шта му је овај одговорио да дође у Бањалуку и каже шта има.
Милорад Додик (Фото: flickr)

Милорад Додик (Фото: flickr)

Зукорлић је, реагујући на речи једног од учесника на скупу да Додик цепа БиХ, рекао да ће одговорити Додику "кад дође у Бијељину, тако да више никада проговорити неће". - "Одговорићу ја Додику кад дођем у Бијељину, одговорићу му тако да више никада проговорити неће. Неће он цепати БиХ, у то будите сигурни. Он добро зна да има јако много оних који то неће дозволити. Таквих је на хиљаде, само их треба усафити - рекао је муфтија Зукорлић у Малмеу на отварању Бошњачке националне фондације. Одговарајући на његове претње, Додик је данас рекао да је муфтија острашћени верски фанатик, који покушава да изгради своју политичку каријеру, али да не види разлоге због којих се меша и у дешавања у БиХ и зашто га прозива. - Стојим иза сваке своје изјаве у вези с БиХ. БиХ желе насилно да изграде и у тој функцији су сада видимо и муфтија и Младен Иванић и Младен Босић и други. По њиховом мишљењу само смо ми опозиција, реметилачки фактор, и мени је драго због тога, јер нисмо издајници - рекао је Додик. Председник РС рекао је да БиХ какву Бошњаци желе није могућа "без обзира на то да ли је Милорад Додик председник или не". - Никада нећу дозволити да се смањи улога РС, а повећа БиХ. Не вјерујем у БиХ, јер је она промашени, међународни, политички и правни пројекат - рекао је Додик.
Прочитајте још:  Хаг још једном Србину дао доживотну казну, осуђен Здравко Толимир!Зар сте сви слепи: Хрватски лист тврди да Шешељ није запалио заставу (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА