Najnovije

Zukorlić pretio Dodiku, Dodik ga pozvao u Banjaluku

BANJALUKA - Muamer Zukorlić, muftija sandžački, iz Islamskog centra u Malmeu pretio je Miloradu Dodiku, predsedniku RS, na šta mu je ovaj odgovorio da dođe u Banjaluku i kaže šta ima.
Milorad Dodik (Foto: flickr)

Milorad Dodik (Foto: flickr)

Zukorlić je, reagujući na reči jednog od učesnika na skupu da Dodik cepa BiH, rekao da će odgovoriti Dodiku "kad dođe u Bijeljinu, tako da više nikada progovoriti neće". - "Odgovoriću ja Dodiku kad dođem u Bijeljinu, odgovoriću mu tako da više nikada progovoriti neće. Neće on cepati BiH, u to budite sigurni. On dobro zna da ima jako mnogo onih koji to neće dozvoliti. Takvih je na hiljade, samo ih treba usafiti - rekao je muftija Zukorlić u Malmeu na otvaranju Bošnjačke nacionalne fondacije. Odgovarajući na njegove pretnje, Dodik je danas rekao da je muftija ostrašćeni verski fanatik, koji pokušava da izgradi svoju političku karijeru, ali da ne vidi razloge zbog kojih se meša i u dešavanja u BiH i zašto ga proziva. - Stojim iza svake svoje izjave u vezi s BiH. BiH žele nasilno da izgrade i u toj funkciji su sada vidimo i muftija i Mladen Ivanić i Mladen Bosić i drugi. Po njihovom mišljenju samo smo mi opozicija, remetilački faktor, i meni je drago zbog toga, jer nismo izdajnici - rekao je Dodik. Predsednik RS rekao je da BiH kakvu Bošnjaci žele nije moguća "bez obzira na to da li je Milorad Dodik predsednik ili ne". - Nikada neću dozvoliti da se smanji uloga RS, a poveća BiH. Ne vjerujem u BiH, jer je ona promašeni, međunarodni, politički i pravni projekat - rekao je Dodik.
Pročitajte još:  Hag još jednom Srbinu dao doživotnu kaznu, osuđen Zdravko Tolimir!Zar ste svi slepi: Hrvatski list tvrdi da Šešelj nije zapalio zastavu (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA