Најновије

Ердоган позвао опозицију да провере да ли има златну ВЦ шољу!

ТУРСКА - Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган негирао је наводе опозиције да има позлаћену ВЦ шољу у својој палати вредној 400 милиона фунти.
Реџеп Ердоган (Фото: the-levant.com)

Реџеп Ердоган (Фото: the-levant.com)

Он је позвао свог ривала да прегледа комплекс у Анкари и обећао да ће поднети оставку на место председника, ако опозициони лидер затекне такав луксуз у његовој палати са 1.150 соба, пише “Скај њуз”. Ердогар се уселио у палате након што је изабран за председника у августу 2014, након 11 година на функцији премијера. Он је до сада више пута бранио резиденцију, описујући је као “уметничко дело” које представља модерну Турску која се брзо развија. Комплекс се налази на подручју од 200.000 квадратних метара, што је 30 пута веће од Беле куће, наводи “Скај њуз”.
Прочитајте још:Америчка морнарица објавила снимак прелета руског Сухоја! (ВИДЕО)Зашто је Ватикан наоко напречац „заволео” православну Србију?
Кемал Киличдароглу, вођа опозиционе Републиканске народне партије (ЦХП) неколико пута до сада је прозивао Ердогана због његовог наводног екстравагантног животног стила. -Палате су изграђене за тебе (Ердогана), авиони и златне ВЦ шоље су купљени. Како можеш да представљаш народ кад седиш на златној ВЦ шољи? – упитао је Киличдароглу у суботу на митингу ЦХП у Измиру. Ердоган је одбацио ове наводе. -Позивам те да дођеш и обиђеш палате. Питам се да ли ћеш наћи иједну златну ВЦ шољу у било ком од купатила . Ако нађеш иједну, даћу оставку на место председника – рекао је он. Ердоган је претходно радио у далеко скромнијој палати Чанкаја. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА