Najnovije

Erdogan pozvao opoziciju da provere da li ima zlatnu VC šolju!

TURSKA - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan negirao je navode opozicije da ima pozlaćenu VC šolju u svojoj palati vrednoj 400 miliona funti.
Redžep Erdogan (Foto: the-levant.com)

Redžep Erdogan (Foto: the-levant.com)

On je pozvao svog rivala da pregleda kompleks u Ankari i obećao da će podneti ostavku na mesto predsednika, ako opozicioni lider zatekne takav luksuz u njegovoj palati sa 1.150 soba, piše “Skaj njuz”. Erdogar se uselio u palate nakon što je izabran za predsednika u avgustu 2014, nakon 11 godina na funkciji premijera. On je do sada više puta branio rezidenciju, opisujući je kao “umetničko delo” koje predstavlja modernu Tursku koja se brzo razvija. Kompleks se nalazi na području od 200.000 kvadratnih metara, što je 30 puta veće od Bele kuće, navodi “Skaj njuz”.
Pročitajte još:Američka mornarica objavila snimak preleta ruskog Suhoja! (VIDEO)Zašto je Vatikan naoko naprečac „zavoleo” pravoslavnu Srbiju?
Kemal Kiličdaroglu, vođa opozicione Republikanske narodne partije (CHP) nekoliko puta do sada je prozivao Erdogana zbog njegovog navodnog ekstravagantnog životnog stila. -Palate su izgrađene za tebe (Erdogana), avioni i zlatne VC šolje su kupljeni. Kako možeš da predstavljaš narod kad sediš na zlatnoj VC šolji? – upitao je Kiličdaroglu u subotu na mitingu CHP u Izmiru. Erdogan je odbacio ove navode. -Pozivam te da dođeš i obiđeš palate. Pitam se da li ćeš naći ijednu zlatnu VC šolju u bilo kom od kupatila . Ako nađeš ijednu, daću ostavku na mesto predsednika – rekao je on. Erdogan je prethodno radio u daleko skromnijoj palati Čankaja. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA