Најновије

РЕАЛНА ВИЗИЈА: Овако ће изгледати свет 2050. године! (ВИДЕО)

БЕРЛИН - Немачка компанија Дојче Пост ДХЛ Груп се позабавила темом будућности и покушала је да пружи своју визију на који начин ће се свет променити до 2050. године.
2050 (Фото: ЈуТјуб)

2050 (Фото: ЈуТјуб)

Они су објавили неколико сценарија дајући прогнозе за различите животне области. Тако у једном клипу прогнозирају становништво од преко 9 милијарди људи, снажне климатске промене, прогнозирају "зелену еру" у којој ће се људи окренути екологији, раст огромних градова - мегаполиса. Интересантна је визија у којој ће национализам заменити глобализам који ће бити превазиђен, па ће у свету порасти неповерење између нација, а то ће за резултат имати баријере између земаља, па и глобалне конфликте и сукобе. Такође, у једној од пројекција будућности се закључује да ће нестати масовна производња због технологија попут тродимензионалне штампе, па ће конзументи бити независни и моћи производити највећи број ствари у својој кући. Компанија је дала и позитивне и мрачне негативне пројекције са мотивом да позове људе на размишљање и рашири свест о томе да све зависи од нас. Погледајте!
Прочитајте још:РУСКИ РАЗАРАЧ: БМ21 ГРАД – ракетни систем који постаје симбол украјинског рата (ВИДЕО)Балкан — Полигон за америчке ратне игре
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА