Najnovije

REALNA VIZIJA: Ovako će izgledati svet 2050. godine! (VIDEO)

BERLIN - Nemačka kompanija Dojče Post DHL Grup se pozabavila temom budućnosti i pokušala je da pruži svoju viziju na koji način će se svet promeniti do 2050. godine.
2050 (Foto: JuTjub)

2050 (Foto: JuTjub)

Oni su objavili nekoliko scenarija dajući prognoze za različite životne oblasti. Tako u jednom klipu prognoziraju stanovništvo od preko 9 milijardi ljudi, snažne klimatske promene, prognoziraju "zelenu eru" u kojoj će se ljudi okrenuti ekologiji, rast ogromnih gradova - megapolisa. Interesantna je vizija u kojoj će nacionalizam zameniti globalizam koji će biti prevaziđen, pa će u svetu porasti nepoverenje između nacija, a to će za rezultat imati barijere između zemalja, pa i globalne konflikte i sukobe. Takođe, u jednoj od projekcija budućnosti se zaključuje da će nestati masovna proizvodnja zbog tehnologija poput trodimenzionalne štampe, pa će konzumenti biti nezavisni i moći proizvoditi najveći broj stvari u svojoj kući. Kompanija je dala i pozitivne i mračne negativne projekcije sa motivom da pozove ljude na razmišljanje i raširi svest o tome da sve zavisi od nas. Pogledajte!
Pročitajte još:RUSKI RAZARAČ: BM21 GRAD – raketni sistem koji postaje simbol ukrajinskog rata (VIDEO)Balkan — Poligon za američke ratne igre
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA