Најновије

Желите бесплатан Виндоус 10? Потребно је да урадите само ову једну ствар

И док се створила прва конфузија у вези са тим да ће Мајкрософт давати Виндоус 10 потпуно бесплатно пиратима, компанија је напокон решила да буде потпуно јасна у вези са плановима који се тичу новог оперативног система.
Желите бесплатан Виндоус 10? (Фото: microsoftportal.net)

Желите бесплатан Виндоус 10? (Фото: microsoftportal.net)

Већ знамо да Виндоус 7 и Виндоус 8.1 корисници могу да рачунају на бесплатну верзију новог оперативног система (под условом да надоградњу инсталирају у року од годину дана након његовог представљања 29. јула), али Мајкрософт представља и потпуно нов начин како можете бесплатно да дођете до овог оперативног система. Уколико инсталирате најновију верзију Виндоус 10 тест верзије (preview 10130) на свој компјутер и користите Мајкрософтов налог који је регистрован за Виндоус Инсајдер програм, онда ћете добити Виндоус 10 потпуно бесплатно. У питању ће бити легитимно издање, тако да сада можете да инсталирате ову тест варијанту и касније преузмете надоградњу потпуно бесплатно. У случају да користите Виндоус ХП или Виндоус Виста, а желите бесплатну верзију најновијег оперативног система, једноставно инсталирајте Виндоус привју и добићете бесплатну копију када Виндоус 10 буде спреман 29. јула.
Прочитајте још:Ево како да спречите Фејсбук да вам поједе мобилни интернет!Одмах рестартујте компјутер: Ако константно ради може да доведе до низа проблема
Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА