Najnovije

Želite besplatan Vindous 10? Potrebno je da uradite samo ovu jednu stvar

I dok se stvorila prva konfuzija u vezi sa tim da će Majkrosoft davati Vindous 10 potpuno besplatno piratima, kompanija je napokon rešila da bude potpuno jasna u vezi sa planovima koji se tiču novog operativnog sistema.
Želite besplatan Vindous 10? (Foto: microsoftportal.net)

Želite besplatan Vindous 10? (Foto: microsoftportal.net)

Već znamo da Vindous 7 i Vindous 8.1 korisnici mogu da računaju na besplatnu verziju novog operativnog sistema (pod uslovom da nadogradnju instaliraju u roku od godinu dana nakon njegovog predstavljanja 29. jula), ali Majkrosoft predstavlja i potpuno nov način kako možete besplatno da dođete do ovog operativnog sistema. Ukoliko instalirate najnoviju verziju Vindous 10 test verzije (preview 10130) na svoj kompjuter i koristite Majkrosoftov nalog koji je registrovan za Vindous Insajder program, onda ćete dobiti Vindous 10 potpuno besplatno. U pitanju će biti legitimno izdanje, tako da sada možete da instalirate ovu test varijantu i kasnije preuzmete nadogradnju potpuno besplatno. U slučaju da koristite Vindous HP ili Vindous Vista, a želite besplatnu verziju najnovijeg operativnog sistema, jednostavno instalirajte Vindous privju i dobićete besplatnu kopiju kada Vindous 10 bude spreman 29. jula.
Pročitajte još:Evo kako da sprečite Fejsbuk da vam pojede mobilni internet!Odmah restartujte kompjuter: Ako konstantno radi može da dovede do niza problema
Izvor: 24sata.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA