Најновије

Почињу борбе за Трофеј Београда

БЕОГРАД - После добре игре и победе над европским првацима Француском, у нашој репрезентацији, која је синоћ одржала тренинг у „Комбанк арени", влада добра атмосфера. Селектор Александар Ђорђевић изразио је расположење целе екипе.
Срби воле кошарку! (Фото: ЈуТјуб)

Срби воле кошарку! (Фото: ЈуТјуб)

"Радујемо се новим утакмицама пред нашим навијачима, што одређује и врсту циљева. Иако нам то није у првом плану, желимо да још једном освојимо пехар на Трофеју Београда," нагласио је селектор. Здравствени билтен тима је одличан, а после десетак дана паузе капитен Милош Теодосић и Зоран Ерцег прикључили су се тиму, док Драган Милосављевић и даље тренира индивидуално. Трофеј Београда је прилика и за све четири репрезентације учеснице да додатно припреме и уиграју своје селекције. Кина и Венецуела се припремају за континенталне шампионате на којима се оверавају олимпијске визе, а селектор је пружио подршку Руској Федерацији, која се нашла под суспензијом Фибе и забраном играња репрезентације на Европском првенству, која је после неколико дана повучена.
Прочитајте још:Милинковић: Овакве грешке у Европи не смемо да правимоВојводина игра европски
"Били смо у сличној ситуацији пре 23 године када смо испаштали због ствари које немају везе са спортом и због тога пропустили три велика такмичења. Зато смо уз нашу руску браћу," подвукао је Александар Ђорђевић. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА