Најновије

ЈЕЗИВО: Руски серијски убица носи одсечену главу у шерпи (ВИДЕО)

САНКТ ПЕТЕРБУРГ - Шокантни снимци снимљени сигурносном камером приказују серијског убицу Тамару Самсонову како држи лонац силазећи низ степенице своје зграде у Санкт Петербургу.
Баба Трбосек (Фото: ЈуТјуб)

Баба Трбосек (Фото: ЈуТјуб)

Самсонова (68) се иначе сумњичи да је убила 11 људи и појела одређене делове њихових тела. Она је ухапшена прошлог месеца након што су пронађени одсечени удови Валентине Уланове (79) расути по граду у пластичним кесама. “Бака Трбосек” је признала убиство Уланове која јој је била неговатељица описујући како јој је тестером одсекла руке и ноге. Касније је признала и да је раскомадане делове тела спаковала у пластичне кесе, док је главу пажљиво снела из стана у лонцу. Полиција још није пронашла ни главу несрећне жене, нити лонац у ком се налазила верујући да је он бачен у смеће и однет на депонију. Језив снимак који је ових дана процурео приказује пензионерку како у једном моменту спушта лонац на степенице како би отворила врата зграде, и потом га износи напоље. Када је полиција упала у стан Самсонове пронашла је дневник написан на три језика (руском, енглеском и немачком), где је бивша хотелска радница признала још 10 крволочних убистава. Детективи тренутно истражују да ли та признања исписана на страницама дневника одговарају нерешеним случајевима убистава у граду. Полиција је за сада потврдила да најмање два описа убиства из дневника одговарају стварности. Такође се истражује и да ли је старица скувала и појела органе својих жртава. Наталија Федотовскаја, пријатељица и комшиница убијене Уланове потврдила је новинарима да глава и лонац нису пронађени. - Знам да је полиција довела Тамару овде да претраже терен. То је било првих дана августа када је и ухапшена. Касније су почеле да круже гласине како је Валентинина глава пронађена недалеко од локалне школе, али се то испоставило као нетачна информација. Мислим да је сама полиција раширила ову гласину како би смирила људе и навела их да престану да размишљају о томе да се негде у комшилуку налази одсечена глава. Врло је вероватно да је Тамара лонац са главом бацила у смеће које се обично односи суботом ујутро и сада се вероватно налази негде на депонији - рекла је Федотовскаја. Пре неколико дана она је присуствовала и сахрани монструозно убијене пријатељице. - Сахранили смо делове њеног тела без главе. Јадна Валентина, надам се да почива у миру - додала је Наталија која је била комшиница Уланове више од 40 година. Полиција је дозволила да се Уланова сахрани али не и да се кремиа у случају да њени остаци касније морају да се ексхумирају због истраге. Из полиције су ове недеље поручили да не желе да дају изјаве о одсеченој глави. Подразумева се да Самсонова не сарађује у потпуности са истражитељима. Федотовскаја је такође рекла и да је лонац који се види на снимку врло могуће узет из Наталијине кухиње. Она је додала и да је њена пријатељица често кувала домаће супе.
Прочитајте још:Проституција као бизнис: Понуда старлета, певачица и масеркиТАЈНЕ ВЕЛИКОГ БРАТА: Ово крију и од вас и од такмичара!
У међувремену, пријатељица убице Марина Кривенко (53) је изјавила да упркос свему верује да је њена комшиница Тамара починила све ове ужасне злочине “тачно са друге стране зида који деле”. - Не могу да се сетим ни једног јединог пута када је била агресивна. Чак и наговештај. Није ни глас подизала. Покушавам то себи да објасним и вероватно је имала неки глас у глави с времена на време који је терао да убија - рекла је Кривенко. Она се сећа и два мушкарца који су живели код ње као подстанари, а касније пријављени као нестали. - Стално размишљам о томе. Често смо виђали младе мушкарце и жене који су живели у њеном стану. И сада полиција каже да су неки од њих нестали. Знам да још ништа није доказано, али не могу да престанем да мислим да се то све дешавало са друге стране мог зида - додала је комшиница “Баке Трбосека”. Она је раније рекла и да је Тамари изгледа узор био један од најмонструознијих совјетских серијских убица Андреј Чикатило познат као “Грађанин Икс” и “Монструм из Ростова”. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА