Најновије

Три најсрамније карактеристике сваког знака: Која је ваша?

Која је ваша најсрамнија карактеристика?
Хороскоп (Фото: pixabay.com)

Хороскоп (Фото: pixabay.com)

Ован

1. Ваш мото требао би да буде: "Одмах, сада, одмах!". Нагли сте и нестрпљиви. 2. Ако није Овнова идеја, Ован не мари за њу. 3. Можете бити јаааааако незрели.

Бик

1. Посесивни сте и материјалисти, па не знате да делите. 2. Болно сте тврдоглави. 3. Лењи сте и хедонисти.

Близанци

1. Имате толико карактеристика да саговорници никада не знају на чему су са вама. 2. Волите да слушате свој глас и стално упадате другима у реч. 3. Имате толико хобија да на крају ничему нисте предани.

Рак

1. Стално мењате расположење. 2. Опрезни сте и плашљиви. 3. Осетљиви сте и тешко је знати каква ће вас ситница повредити.

Лав

1. Толико волите себе да напросто не можете одолети рефлектујућим површинама. 2. Ако желите нешто, спремни сте да учините све да то и добијете. 3. Жеља да будете у средишту пажње може бити проблематична, јер нико не воли особу која мисли да је центар свемира.

Девица

1. Осуђују све око себе и никада не знате када ћете им ви доћи под нож. 2. Знате да будете јако ситничави и да пребацујете људима којекакве ситнице. 3. Можете бити крајње песимистични и повући у своје негативно расположење све око себе.

Вага

1. Јаааааако сте неодлучни и прави је пакао договарати се нешто с вама. 2. Склони сте да напустите сопствене принципе само да усрећите некога и одржите мир. 3. Ваша фасцинираност лепотом може значити и да проводите ненормално дуго времена сређујући се.

Шкорпија

1. Осветољубиве и спремне да другима загорчају живот ако су их оштетили или повредили. 2. Њихове манипулаторске способности могу озбиљно нарушити дуже ментално здравље. 3. Нема тога да су једноставно "лоше воље" већ је то увек дубоки јад и чемер.

Стрелац

1. Искрени сте до те мере да звучите као да некога желите једноставно повредити. 2. Волите да се правите да баш све знате. 3. Ако не радите нешто ново и узбудљиво, вероватно се смртно досађујете.

Јарац

1. Толико сте опседнути контролом да не разумете шта је опуштање. 2. Спремни сте да искористите друге за свој добитак без оклевања. 3. Уживате да причате о негативним стварима и храните се негативном енергијом.

Водолија

1. Волите да мислите да сте објективни и рационални, што напросто значи да брзате и осуђујете друге. 2. Сањарите и живите у неком свом свету па се представљате хладно. 3. Увек нудите другима савете, али исто тако често не слушате шта вам саговорник заправо говори.

Рибе

1. Волите да се препустите животним околностима па вам често измакне контрола над сопственим животом. 2. Често пропустите да приметите потребе других. 3. Врло сте наивни.
Прочитајте још:Секси Уна Грујић на летовању воли да се гузи и сунча у топлесу! (ФОТО)РОДИТЕЉИ ОВАЈ ВИДЕО ЋЕ ВАМ СЛЕДИТИ КРВ У ЖИЛАМА: Погледајте како је лако манијаку да намами девојчицу (ВИДЕО)Залепио је селотејп преко блица свог телефона и усликао најгору ноћну мору сваке домаћице! (ВИДЕО)
Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА