Најновије

"Бахато понашање руководства СПС у Смедеревској Паланци"

Такво понашање односи се пре свега на председника ОО СПС-а Петра Јелића и секретара Славољуба Ђурића,ово је мишљење не малог броја чланова СПС-а у Смедеревској Паланци који су незадовољни стањем, понашањем и руковођењем ова два човека.
СПС (Фото: ЈуТјуб)

СПС (Фото: ЈуТјуб)

Пише: Никола Вучен,члан Општинског Одбора СПС а у Смедеревској Паланци А то све показује и недавно одржани избори у СПС-у у Смедeревској Паланци који су спроведени у нерегуларним условима. А све ово се одигравало у режији Петра Јелића и Славољуба Ђурића који су самовољно правили списак за органе и делегате управљања у СПС-у. Све ово је изазвало знатно незадовољство и реаговање већег броја чланова СПС-а који не желе да прихвате овако самовољно и бахато понашање руководства СПС-а у Смед.Паланци. Ови чланови СПС-а указују да су Петар Јелић и славољуб Ђурић погрешно информисали и тиме обманули председника СПС-а Ивицу Дачића као и извршни одбор СПС-а приказујући да је стање у општинској организацији СПС-а у Смедеревској Паланци идеално, да је воља чланова СПС-а да досадашњи председник и секретар остану на руководећим функцијама,а што апсолутно не одговара истини. Доказ предњих навода, као конкретан пример, је догађај који је узбуркао чланове СПС-а у Смедeревској Паланци, када је председник СПС-а у Смедеревској Паланци Петар Јелић незадовољан покушајем једног броја млађих чланова СПС-а да укажу на ове неправилности у Паланци, у телефонском разговору напао једног од чланова ОО СПС-а у Паланци, уз вређање и претњу. Или дословна порука пренета са мобилног телефона једног од чланова ОО СПС-а коју му је упутио ОО СПС-а Славољуб Ђурић где каже: "Престани више да пљујеш по партији иначе ћеш имати посла са мном и то врло озбиљно." Да ли ово приличи иоле озбиљним члановима СПС-а а камоли председнику ОО СПС-а који је и истовремено и подпредседник Општине Смедеревска Паланка и члан главног одбора СПС-а и секретару ОО СПС-а Смедеревска Паланка који је истовремено Председник Скупштине Општине Смедеревска Паланка. Ова указивања би морала да изазову реакцију самог врха СПС-а у Србији која би требала да спрече осипање и незадовољство добрих,вредних и поштених чланова СПС-а на локалним Општинским организацијама. Незадовољни чланови СПС-а у Смедеревској Паланци неће дозволити да због два човека на челу СПС-а у Смедеревској Паланци промене своје идеолошко определење, поштен став према грађанима Паланке и уверени су да је у том правцу избор и одлука Главног одбора СПС-а у вези са ангажовањем Председника, изабраних Подпредседника, Председника извршног одбора и других одговорних чланова врха СПС-а. Ови чланови истичу да им је намера да укажу на објективно стање у чланству СПС-а у Смедеревској Паланци као и да укажу на катастрофално стање у општини Смедеревска Паланка до кога је општину довело садашње руководство у коме учествују Петар Јелић и Славољуб Ђурић.
Прочитајте још:Запад претвара Србију у логор за мигрантеМигранте усмеравају у Европу организације које финансира Сорош, а у свему су агенти ЦИА
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА