Najnovije

"Bahato ponašanje rukovodstva SPS u Smederevskoj Palanci"

Takvo ponašanje odnosi se pre svega na predsednika OO SPS-a Petra Jelića i sekretara Slavoljuba Đurića,ovo je mišljenje ne malog broja članova SPS-a u Smederevskoj Palanci koji su nezadovoljni stanjem, ponašanjem i rukovođenjem ova dva čoveka.
SPS (Foto: JuTjub)

SPS (Foto: JuTjub)

Piše: Nikola Vučen,član Opštinskog Odbora SPS a u Smederevskoj Palanci A to sve pokazuje i nedavno održani izbori u SPS-u u Smederevskoj Palanci koji su sprovedeni u neregularnim uslovima. A sve ovo se odigravalo u režiji Petra Jelića i Slavoljuba Đurića koji su samovoljno pravili spisak za organe i delegate upravljanja u SPS-u. Sve ovo je izazvalo znatno nezadovoljstvo i reagovanje većeg broja članova SPS-a koji ne žele da prihvate ovako samovoljno i bahato ponašanje rukovodstva SPS-a u Smed.Palanci. Ovi članovi SPS-a ukazuju da su Petar Jelić i slavoljub Đurić pogrešno informisali i time obmanuli predsednika SPS-a Ivicu Dačića kao i izvršni odbor SPS-a prikazujući da je stanje u opštinskoj organizaciji SPS-a u Smederevskoj Palanci idealno, da je volja članova SPS-a da dosadašnji predsednik i sekretar ostanu na rukovodećim funkcijama,a što apsolutno ne odgovara istini. Dokaz prednjih navoda, kao konkretan primer, je događaj koji je uzburkao članove SPS-a u Smederevskoj Palanci, kada je predsednik SPS-a u Smederevskoj Palanci Petar Jelić nezadovoljan pokušajem jednog broja mlađih članova SPS-a da ukažu na ove nepravilnosti u Palanci, u telefonskom razgovoru napao jednog od članova OO SPS-a u Palanci, uz vređanje i pretnju. Ili doslovna poruka preneta sa mobilnog telefona jednog od članova OO SPS-a koju mu je uputio OO SPS-a Slavoljub Đurić gde kaže: "Prestani više da pljuješ po partiji inače ćeš imati posla sa mnom i to vrlo ozbiljno." Da li ovo priliči iole ozbiljnim članovima SPS-a a kamoli predsedniku OO SPS-a koji je i istovremeno i podpredsednik Opštine Smederevska Palanka i član glavnog odbora SPS-a i sekretaru OO SPS-a Smederevska Palanka koji je istovremeno Predsednik Skupštine Opštine Smederevska Palanka. Ova ukazivanja bi morala da izazovu reakciju samog vrha SPS-a u Srbiji koja bi trebala da spreče osipanje i nezadovoljstvo dobrih,vrednih i poštenih članova SPS-a na lokalnim Opštinskim organizacijama. Nezadovoljni članovi SPS-a u Smederevskoj Palanci neće dozvoliti da zbog dva čoveka na čelu SPS-a u Smederevskoj Palanci promene svoje ideološko opredelenje, pošten stav prema građanima Palanke i uvereni su da je u tom pravcu izbor i odluka Glavnog odbora SPS-a u vezi sa angažovanjem Predsednika, izabranih Podpredsednika, Predsednika izvršnog odbora i drugih odgovornih članova vrha SPS-a. Ovi članovi ističu da im je namera da ukažu na objektivno stanje u članstvu SPS-a u Smederevskoj Palanci kao i da ukažu na katastrofalno stanje u opštini Smederevska Palanka do koga je opštinu dovelo sadašnje rukovodstvo u kome učestvuju Petar Jelić i Slavoljub Đurić.
Pročitajte još:Zapad pretvara Srbiju u logor za migranteMigrante usmeravaju u Evropu organizacije koje finansira Soroš, a u svemu su agenti CIA
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA