Најновије

КОЛЕКТИВНО ЛУДИЛО: Парови завршили на психијатрији, плакали и урлали да им фале секс и слобода

Сви догађаји и скандали који су се у последње време десили у ријалитију „Парови“ навели су продукцију да све учеснике одведе код психијатра. Да су лекари имали пуне руке посла, најбоље показује то да су поједини такмичари остали чак два сата на терапији.
Колективно лудило (Фото: ТВ Хепи)

Колективно лудило (Фото: ТВ Хепи)

Сви учесници су у последње време подивљали и продукција својим казнама није могла да их смири. Нису помагали ни изолација, ни смањење хонорара, па је одлучено да сви учесници оду на разговор са психијатром. Иако су били у шоку, сви су пристали да причају са неким ко није у ријалитију. Код психијатра се најдуже задржао Брендон, који је разговарао чак два сата са стручним лицем. Ништа мање није трајала ни терапија Змаја од Шипова, који је урлао на психијатра као што то чини и у ријалитију, док је Весна Ривас испричала шта је имала и напустила собу - рекао нам је извор близак продукцији. Поједини укућани су се и расплакали на терапији. - Слађа и Урош причали су са психијатром о њиховој љубави, као и о тренутку када ју је запросио. Јелена Голубовић, Сашка Каран и Ера Ојданић су имали доста тема за разговор, па су објашњавали све чешће поливање и прскање разним супстанцама у вили. Маца Дискреција жалила се да јој недостаје секс у вили, док је Ава Карабатић испричала шта мисли о осталим укућанима. Појединци су се расплакали док су причали колико им је тешко пала изолација од спољног света и што нису у могућности да се чују са својим најближима - додао је добро обавештени изворmaca Да ли ће се учесници ријалитија смирити након психотерапије, није нам познато. Међутим, ако је судити по темпераменту свих такмичара, верујемо да ће свађе и даље бити присутне у том шоу програму.
Прочитајте још:ОВУ ПЕСМУ ИЗ 90-ИХ ОБОЖАВАТЕ И ДАНАС: Али сигурно не знате која певачица заправо пева „Очи боје дуге“ (ВИДЕО)Кристијан лаже да је требало да убије Шешеља, он је тада био у затвору?
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА