Најновије

ИСПОВЕСТ НАПАЉЕНИЦЕ: Кад сам му тражила с*кс, избацио ме је на улицу, а онда сам отишла сам код његовог друга...

Ја не праштам.

Секси....(Фото: Јутјуб)

Неки људи сматрају да жена треба да буде повучена, да чека да је заведу и одведу у кревет, ваљда кад се мушкарцу ћефне. Која глупост! Па, ионако ми увек бирамо. 
Од када сам постала сексуално активна (16 година), била сам прилично агресивна у наступу са мушкарцима, често ми је то замерано. Једноставно, не волим досадне игрице које жене играју - фемкање, глумљење, тврђење пазара... сматрам да сам поштенија од њих. Брате мили, кад сам напаљена, напаљена сам. Кад ми се неко свиђа, то му и кажем. 
Једном приликом, баш сам се била заљубила, али тај дечко је упорно одбијао секс са мном, иако смо већ имали три пословична изласка и упознала сам његово друштво. Пошто сам већ била прилично загорела, једно вече када ме је позвао у стан на дружење, обукла се изазовно (читај: била сам полугола) и почели смо да пијуцкамо неки алкохол. Ускоро сам скинула мајицу и јасно му дала до знања да је време за добру стару акцију у кревету. На мој шок, он је побеснео! Наредио ми је да се обучем и рекао: "Марш напоље!"
Да ли је био импотентан, луд, никад нисам сазнала. Ух, баш сам била бесна. Тако нервозна, сетила сам се да ме је један његов добар друг одмеравао од главе до пете и да смо разменили телефоне. Позвала сам га и питала да свратим код њега. 
Чим сам стигла код њега, ма, ту није било проблема. Видео је да сам пијана и узбуђена, па ме је дограбио и имали смо екстра секс. Ето, нек се похвали оном идиоту...
Да ли сам због тога к*рва? Мало сутра. Предлажем свим девојкама и женама - не размишљајте као Балканке. Будите своје и пратите своје жеље. Живот је кратак... 
ОВДЕ прочитајте исповест почетнице у сексу.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА