Најновије

Цивилизација 6 је убедљиво најбољи наставак легендарне видео игре.

Од појаве људске врсте, човечанство се окупља на путу ка открићима. Од раних дана бронзаног доба где су племена ловила животиње и сакупљала воће до глобалне заједнице која данас постоји. И данас многе ствари нису излечиле свет, али је измишљено много великих ствари због којих би нас наши преци видели као богове.
Суштина овог путовања је симулација коју можемо видети у многим играма Цивилизације. Поново је доказано да се све вечери могу избрисати у трену. Цивилизација 6 међутим ради нешто што дуго времена није учињено; доказује да сама основа игре вреди много сати играња без потребе за експанзијом, пише на сајту
Као и друге игре Цивилизације ваш задатак је да опколите друге земље и постигнете једну од победа од пет у низу. Да бисте то остварили морате изградити свој народ тако да напредује ка одређеном циљу али и да се довољно дуго брани од својих противника и варвара.
Савези се могу распасти и настати ратови, суштина је иста као и у осталим играма овог наслова. Окрузи објашњавају како градови еволуирају и то додаје слој сјајне сложености и чудо је како се Фираxис није пре сетио тога. Свака зграда прави се плочицу по плочицу уместо да само буде испоручена граду.
Некад застрашујући Тецх Трее сада је подељен на два дела. Тецх Трее је резервисан за иновације док Цивил Трее омогућава стварање нових стилова владе, политике и неких нових зграда. Као такав, начин на који градите град и унапређујете вашу цивилизацију пружа одлично искуство.
Управљање јединицама у претходним Цивилизатион играма имало је велики број рањивих јединица или једну велику хорду смрти. Цивилизација 6 има приступ где можете комбиновати јединице, попут Сеттлерс-а и Wарриор-а, или бродове са Греат Адмирал да бисте остварили бонус. Ово је одличан додатак који не даје осећај неуравнотежености.
Све ово може се научити из упутства где играч може преузети улогу Гилгамеша или Клеопатре. Иако можете одмах ускочити у главну игру и добити наговештаје и савете док играте, уколико сте нови играч боље је да прођете кроз ово лепо одрађено и детаљно упутство.
Што се саме цивилизације тиче има много разноврсности међу 19 стартних цивилизација. Монтезума има прозор за претпродају ексклузивности који је бесплатан за све на крају што чини укупан број 20. Неке су усмерене на одређене врсте ратовања, остваривање бонуса и јединствене јединице за специфичне терене, док се друге окрећу добијању бонуса кроз културу и религију.
Аватари су врло шарманти ликови са изражајним лицима. Генерално, постоји скуп подешавања који одређује како ће они реаговати, али су склони тренуцима лудила, попут објављивања рата из хира. Али, Цивилизација није иста без Гандија који је крволочни заговорник рата.
Када говоримо о презентацији, специфично је то колико Цивилизација 6 изгледа чисто упркос великом броју ствари на екрану. Чак и на крају игре нема проблема у проналажењу јединица, управљању градовима и истраживању терена. Кориснички интерфејс је препун опција, али никада није блокиран, тако да не можете никада изгубити неко дугме.
Музика је такође светла тачка. Главна тема Согно ди Волареи је епски моменат који одлично функционише овде, иако се Бабу Yетуи из Цивилизатион ИВ не може надмашити. Како игра напредује музика укључује и националну тему. Тек након 50 сати игре можемо рећи да постаје досадна. Што се тиче нарације Сеан Беанис-а, лепо је чути његов глас успут посебно када чита Толкинове цитате.
Као да ово није довољно да навалите на игру, има још неколико сценарија који се могу репродуковати и симулирају различите периоде историје. Можете подесити време на Хладни рат или индустријско доба. Свакако су одлични сценарији иако бих волео да видим више начина да обликујем игру у будућности.
Цивилизација 6 је наш омиљени наставак на који искрено не можемо да се пожалимо, пише на сајту ИТНЕТWОРК. Свака промена игре је свеж изазов и одличан подухват. Има много ствари које употпуњују игру. Као таква, Цивилизатон ВИ не треба експанзију да би била боља. Узбуђени смо очекивањима шта нас чека у следећој игри у Цивилизатион франшизи.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА