Најновије

Двери: НАТО да плати одштету Србији

БЕОГРАД - Подржавамо сарадњу са свим државама света, па тако и са САД и сваком земљом чланицом ЕУ појединачно, али засновану на коректном и одрживом партнерском односу, стоји у новом саопштењу НАТО алијансе.
Двери (Фото: Двери)

Двери (Фото: Двери)

„А то што ћу да показујем мишиће овде и да изговорим неку ружну реч због онога што се дешавало 1999. године, какав је резултат за то?“- поручио је између осталог Вучић у недељном издању Информера, наводе Двери у свом саопштењу и истичу да се слажу са њим. Двери поручују српском премијеру да нема никакве потребе за демонстрацијом силе, штавише било би то комично. Нема потребе ни изговарати ружне речи које премијер спомиње, сасвим је довољно да САД надокнаде материјалну штету коју су Србији нанели током НАТО агресије на нашу државу 1999. године, кажу Двери у свом саопштењу. Да обнове рушевине које су и после 17 година ругло најужег дела Београда, да обештете наменску индустрију коју су бомбама сравнили са земљом, јер је српска војна индустрија била моћни конкурент западним земљама. Нека уклоне неексплодиране бомбе заостале након НАТО агресије, које представљају не само ризик, него и велики безбедносни, социјални, економски и еколошки проблем, каже се у саопштењу Двери.
Прочитајте још:ОНИ ГУРАЈУ СРБИЈУ У НАТО: Јелена Милић, Иван Вејвода и Драган Шормаз!ВУЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Не бих никад пожелео да неко тако неозбиљно води државу
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА