Најновије

ЏАЈИЋ БИО ТАТА-МАТА ЗА ПАРТИЗАН: Ћурковићу сам седам пута затресао мрежу! (ВИДЕО)

Највећи фудбалер Црвене звезде Драган Џајић био је прави тата-мата за вечите дербије: одиграо је 21 меч са Партизаном, од тога је добио 12 утакмица, шест пута је било нерешено, а само три пута је изгубио.
Драган Џајић (Фото: Јутјуб)

Драган Џајић (Фото: Јутјуб)

Поред тога, Џајић је највише волео дербије у којима је гол Партизана чувао садашњи председник црно-белих Иван Ћурковић. - Против Партизана сам постигао девет погодака, а мислим да сам Ћурета савладао шест или седам пута - открио је Џајић. Он се нарочито сећа поготка из слободног ударца у 50. дербију, када је на "Маракани" било 1:1. - Да, био је то леп гол. Шутирао сам искоса с леве стране и погодио супротан угао, лопта је ушла у рашље. Био је то нетипичан шут, јер сам обично гађао преко живог зида, вероватно је и Ћурковић то мислио, па је само одгледао како лопта улази у мрежу - јасно се сећа и данас Драган Џајић. www.youtube.com/watch Некадашњи председник Звезде упозорио је стручни штаб и играче да не сме да буде опуштања пред суботњи дуел са Партизаном, иако је бодовна разлика огромна у корист црвено-белих. - Звезда мора да одигра тај меч као да је квалификациони за Лигу шампиона. Зна то и Божовић, причали смо о томе, свесни су тога и играчи. Нема претњи, нема потцењивања, нема лако ћемо, дерби је увек посебна прича. Сетите са само: Партизан је требало да победи Реал Мадрид у Хумској (0:0) све са Зиданом, Бекамом, Роналдом, а ми смо их потом разбили 3:0 - подсетио је Драган Џајић.
Прочитајте још:Београд уз раме Риму, Атини, Мадриду, Лондону, Манчестеру…АМБИЦИОЗНИ КОЛАРОВ: Бићу председник Србије! (ВИДЕО)
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА