Najnovije

DŽAJIĆ BIO TATA-MATA ZA PARTIZAN: Ćurkoviću sam sedam puta zatresao mrežu! (VIDEO)

Najveći fudbaler Crvene zvezde Dragan DŽajić bio je pravi tata-mata za večite derbije: odigrao je 21 meč sa Partizanom, od toga je dobio 12 utakmica, šest puta je bilo nerešeno, a samo tri puta je izgubio.
Dragan DŽajić (Foto: Jutjub)

Dragan DŽajić (Foto: Jutjub)

Pored toga, DŽajić je najviše voleo derbije u kojima je gol Partizana čuvao sadašnji predsednik crno-belih Ivan Ćurković. - Protiv Partizana sam postigao devet pogodaka, a mislim da sam Ćureta savladao šest ili sedam puta - otkrio je DŽajić. On se naročito seća pogotka iz slobodnog udarca u 50. derbiju, kada je na "Marakani" bilo 1:1. - Da, bio je to lep gol. Šutirao sam iskosa s leve strane i pogodio suprotan ugao, lopta je ušla u rašlje. Bio je to netipičan šut, jer sam obično gađao preko živog zida, verovatno je i Ćurković to mislio, pa je samo odgledao kako lopta ulazi u mrežu - jasno se seća i danas Dragan DŽajić. www.youtube.com/watch Nekadašnji predsednik Zvezde upozorio je stručni štab i igrače da ne sme da bude opuštanja pred subotnji duel sa Partizanom, iako je bodovna razlika ogromna u korist crveno-belih. - Zvezda mora da odigra taj meč kao da je kvalifikacioni za Ligu šampiona. Zna to i Božović, pričali smo o tome, svesni su toga i igrači. Nema pretnji, nema potcenjivanja, nema lako ćemo, derbi je uvek posebna priča. Setite sa samo: Partizan je trebalo da pobedi Real Madrid u Humskoj (0:0) sve sa Zidanom, Bekamom, Ronaldom, a mi smo ih potom razbili 3:0 - podsetio je Dragan DŽajić.
Pročitajte još:Beograd uz rame Rimu, Atini, Madridu, Londonu, Mančesteru…AMBICIOZNI KOLAROV: Biću predsednik Srbije! (VIDEO)
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA