Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Асадова армија на северозападном фронту незаустављиво напредује

Сиријска регуларна армија – која већ данима успешно напредује – стигла је на северу провинције Латакија на само 8 километара од гранце са Турском.
Ужаси рата у Сирији (Фото: Јутјуб)

Ужаси рата у Сирији (Фото: Јутјуб)

Како јавља државна агенција САНА, владине снаге су ослободиле од терориста градић Ел-Башура из којег су „остаци разбијених терористичких банди побегли према Турској“. Нешто раније, Асадова армија је повратила контролу над насељем Алиа и стратешки важном котом 454 која је северно од њега. Са ова два успеха – сасвим се примакла граници са Турском. А то је успех који ће имати утицај на цео даљи ток рата. Барем на северозападу Сирије. Ови успеси сиријске армије нарочито боле Анкару јер поразе трпе теористичке групације које су под директном контролом Турске и њених тајних служби. Рат у Сирији, иначе, постаје, све жешћи и све крвавији. Погледајте видео који су снимили оператери сиријске армије након уласка у град Ретјан (15 километара северно од Алепа) у којем је сиријска филијала Ал Каиде (Џебхат ан-Нусра) имала око 300 погинулих. www.youtube.com/watch Налет сиријске армије тако брз и успешан да су преживели „нусровци“ панично бежали, оставивши иза себе и мноштво својих мртвих.
Прочитајте још:ГРУНУЛО – РАСПАМЕТИЛО: Експлодирала му граната поред главе – све снимљено! (ВИДЕО)САВ УЖАС РАТА У ЈЕДНОМ КЛИПУ: Он још није ни тинејџер! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)НАЈТУЖНИЈЕ ВЕНЧАЊЕ НА СВЕТУ: Млада Сиријка се на овај начин супротставила џихадистима (ФОТО)
Извор: fakti.org  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА