Најновије

ГАГА ЈЕ ТО ЗАСЛУЖИО: Градоначелник уважио апел грађана, славни глумац добија улицу у Београду!

Београд ће добити улицу Драгана Николића! Тек што се покренула Фејсбук акција Београђана да улица на Црвеном Крсту у којој је живела југословенска глумачка величина понесе његово име, огласио се и градоначелник Синиша Мали који подржава апел становника главног града.
Драган Николић (Фото: Медија центар Београд)

Драган Николић (Фото: Медија центар Београд)

- Са највећом чашћу ћемо прихватити ову иницијативу Београђана. Верујем да је то жеља целог Београда, са обзиром на то да је Драган Николић део његовог шарма и идентитета. Када се зна да је он и урбана легенда Врачара, свакако да заслужује да једна улица на овој општини понесе његово име - рекао је Мали. Иначе, процедура давања имена улицама у овом случају подразумева да мора да прође одређена историјска дистанца која мора да се испоштује. Наиме, потребно да прођу минимум три године од нечије смрти, да би по закону Комисија за споменике и називе тргова и улица могла да почне са разматрањем иницијативе.
Прочитајте још:УГЛЕДАЈМО СЕ НА КИНУ: Како одолети медијској западњачкој манипулацији?НИСУ ЛЕПИ АЛ’ СУ ГЛУПИ: Колико странци (не) познају Балкан
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА