Најновије

ЗБОГОМ "ОЧАЈНОЈ" ПОЛИТИЦИ: Нишки напредњак поцепао чланску карту пред камерама! (ВИДЕО)

НИШ - Зато што сматра политику локалних напредњака "очајном", некадашњи функционер нишког СПО и један од лидера опозиције деведесетих, Миодраг Станковић Уча, који је последњих година члан СНС, поцепао је своју чланску карту и иступио из странке пред камерама у емисији "Јужних вести".

Миодраг Станковић Уча цепа чланску карту СНС-а (Фото: Јутјуб)

Како је рекао, нишки СНС је "конгломерат професионалних прелетача и прелетача-аматера", где већину чланове чине они који су дошли из Г17, ДС, СПС, а многи функционери имају само средњу школу "док за људе са факултетом нема места".

У таквој странци, истакао је, за њега нема места, због чега је демонстративно усред емисије "15 минута" из џепа извадио две чланске карте - своју и своје супруге, и исцепао их пред камерама.

- Желим да овако заокружим једну причу која је атак на мене, моју личност и породицу. Моја супруга је доцент на Филозофском факултету, за њу нема посла, а мене Перић из СЦ "Чаир" проглашава технолошким вишком. Странци замерам што има некоректан однос према људима, што се примат даје људима који су дошли из других странака, и што је СНС изневерила оно због чега сам ја ушао у њу - каже Станковић.

Станковић, који је иначе, како каже, 18 година био учитељ у школи "Вожд Карађорђе", последњих година је радио у СЦ "Чаир" одакле је недавно отпуштен као технолошки вишак.

Тамо је, објашњава, радио најпре као руководилац маркетинга и комерцијале, а пре него што је отпуштен, радио је на месту шефа магацина и набавке. На питање како се као учитељ запослио у СЦ "Чаир", Станковић каже да је "преузет из школе".

- Ја сам човек од акције и покушао сам да радим нешто друго осим у просвети. Странка је тада мислила да човек мог калибра мора да буде у организацији где смо ми дали директора. Дакле, на неки начин је странка утицала на то - рекао је Станковић. На 5:31 погледајте овај демонстративни потез Миодрага Станковића: Извор: Јужне вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА