Најновије

Ник Вујичић стиже у Србију

Ник је на сопственој кожи искусио насилништво због тога што је „другачији“.Ипак, научио је да не треба да игра по правилима насилника, а ни ви не треба то да чините. У књизи " Останите јаки" он говори о томе да ниједан насилник не може да одреди колико вредите, Ник вам дарује стратегије помоћу којих можете да развијете систем за одбрану од насилника како бисте се носили са тим проблемом тако што ћете постати јачи, и споља и изнутра.

Ник Вујичић (Фото: Вулкан)

Сазнаћете како да:претворите изазове у сјајне прилике, успоставите унутрашњу сигурност и снаг, установите снажне вредности које ниједан насилник не може да уздрма, решите проблеме са сајбер насилницима, развијете духовну основу, која ће вам помоћи да задржите мир и останете снажни
пратите и контролишете своје реакције на осећања која у вама изазивају насилници и помогнете другима који су на мети насилника

У данашње време када је насиље свуда око нас можемо рећи да је ово једна од најважнијих тема о којој треба говорити. У својој књизи Ник објашњава да  насилници желе да вас злостављају. Уместо да им то дозволите, можете да их искористите да вам буду лична мотивација. Пуном снагом напред и нека насилник гута прашину за вама! Само питајте Ника, човека који нема ни руке ни ноге, али има „невероватно добар живот“.

Чувени мотивациони говорник Ник Вујичић овог месеца посетиће Србију како би  одржао предавања у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу и представио  своју нову књигу "Останите јаки."

Током првог дана посете, у недељу 17. априла у 18 сати у књижари Вулкан у тржном центру Ушће, Ник Вујичић ће одржати  промоцију своје нове књиге о вршњачком насиљу.

Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА