Најновије

ШОКАНТНО: Терористи уништили руску ваздушну базу у Сирији (ВИДЕО/ФОТО)

Обавештајна компанија Старфор објавила је сателитски снимак руске базе у Сирији коју су наводно потпуно уништили теористи.

Сателитски снимак (Фото: Старфор)

На слици која је објављена види се да је база претрпела велика оштећења а Старфор тврди да је аеродром напала Исламска државе. Представници Старфора тврде да је у нападу уништено четири руска хеликоптера, хангар са залихама, возила за снабдевање као и сиријски авиони. Реч је о бази Т4 код Палмире, познатијој као Тијас.

Предходно је било непотврђених информација да се на аеродрому запалило гориво и да су том приликом уништене неке летелице, али стручњаци Старфора кажу да се на снимцима види да је реч о нападу. Међутим, Руско министарство одбране тврди да се напад није догодио а њихово објашњење за Старфорове слике прочитајте ОВДЕ. Како је ова база изгледала на почетку сиријског рата погледајте овде:
Aerodrom T4by wpnewscms Фалуџа у Ираку која је под контролом Исламске државе од 2014. године налази се пред падом, а драматичне снимке борби можете видети ОВДЕ.   Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА