Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Ево шта је Палма спремио Вучићу и Дачићу чим се оформи Влада

Председник скупштине Града Јагодине Драган Марковић Палма је рекао да су премијер и први подпредседник Владе Републике Србије Александар Вучић и Ивица дачић "обележили једну деценију" и најавио да су тиме заслужили своје место међу великанима у музеју воштаних фигура у Јагодини.

Палма им спремио место (Илустрација: Правда)

Председник Скупштине града Јагодина и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма каже да ће се са израдом воштаних фигура премијера Александа Вучића и шефа дипломатије Ивице Дачића почети одмах после формирања Владе, будући да је Вучић сада презаузет. Он додаје да ће фигуре ових политичара у пуном сјају заблистати у музеју сигурно до краја године. - Вучић је сада веома заузет због формирања Владе, и нема пуно слободног времена, али чим све то прође код њега ће доћи вајари који ће правити фигуру, да га сликају. Сликаће и Дачића и онда ће почети са израдом фигура, које ће у музеју сигурно бити до краја године - открио нам је Марковић, који подвлачи да су премијер и министар спољних послова заслужили да се и њихове фигуре нађу међу фигурама великана, због тога што су својим радом и постигнутим резултатима обележили једну деценију. Фигуре председника и првог потпредседника Владе Србије ће се у једином Музеју воштаних фигура у нашој земљи наћи тик уз Путина, Николу Теслу, Новака Ђоковића, краља Петра... Да ли ће фигуре Вучића и Дачића постати атракција, остаје нам да видимо, али за сада је без конкуренције Владимир Путин. Наиме, управница Музеја воштаних фигура Јелена Булатовић открила је да је посета музеју, од постављања фигуре председника Руске Федерације порасла више од 50 одсто. Иначе, Музеј воштаних фигура у Јагодини, отворен је 2006. године. У њему је смештено 30 фигура истакнутих историјских, културних, верских, политичких и спортских личности из Србије и СФРЈ.

Отвара цркву у суботу

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма у суботу ће отворити Цркву Светог Јована у Кончареву. - Црква ће у суботу бити освештана и отворена, зове се Црква Светог Јована по мојој крсној слави. Ту цркву је обновила моја породица и моје предузеће. Отварању ће присуствовати око 3.000 људи - рекао је Марковић. Иначе, Палма је трећи политичар иза којег ће остати црква. Прошле године на брду Багдала изнад Крушевца, започела је изградња цркве коју ће финансирати породица бившег министра одбране Братислава Гашића, а цркву на свом имању у Бајчетини, коју ће поклонити Жичкој епархији, „зида“ и председник Србије Томислав Николић. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА