Najnovije

IZNENAĐENJE: Evo šta je Palma spremio Vučiću i Dačiću čim se oformi Vlada

Predsednik skupštine Grada Jagodine Dragan Marković Palma je rekao da su premijer i prvi podpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i Ivica dačić "obeležili jednu deceniju" i najavio da su time zaslužili svoje mesto među velikanima u muzeju voštanih figura u Jagodini.

Palma im spremio mesto (Ilustracija: Pravda)

Predsednik Skupštine grada Jagodina i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kaže da će se sa izradom voštanih figura premijera Aleksanda Vučića i šefa diplomatije Ivice Dačića početi odmah posle formiranja Vlade, budući da je Vučić sada prezauzet. On dodaje da će figure ovih političara u punom sjaju zablistati u muzeju sigurno do kraja godine. - Vučić je sada veoma zauzet zbog formiranja Vlade, i nema puno slobodnog vremena, ali čim sve to prođe kod njega će doći vajari koji će praviti figuru, da ga slikaju. Slikaće i Dačića i onda će početi sa izradom figura, koje će u muzeju sigurno biti do kraja godine - otkrio nam je Marković, koji podvlači da su premijer i ministar spoljnih poslova zaslužili da se i njihove figure nađu među figurama velikana, zbog toga što su svojim radom i postignutim rezultatima obeležili jednu deceniju. Figure predsednika i prvog potpredsednika Vlade Srbije će se u jedinom Muzeju voštanih figura u našoj zemlji naći tik uz Putina, Nikolu Teslu, Novaka Đokovića, kralja Petra... Da li će figure Vučića i Dačića postati atrakcija, ostaje nam da vidimo, ali za sada je bez konkurencije Vladimir Putin. Naime, upravnica Muzeja voštanih figura Jelena Bulatović otkrila je da je poseta muzeju, od postavljanja figure predsednika Ruske Federacije porasla više od 50 odsto. Inače, Muzej voštanih figura u Jagodini, otvoren je 2006. godine. U njemu je smešteno 30 figura istaknutih istorijskih, kulturnih, verskih, političkih i sportskih ličnosti iz Srbije i SFRJ.

Otvara crkvu u subotu

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u subotu će otvoriti Crkvu Svetog Jovana u Končarevu. - Crkva će u subotu biti osveštana i otvorena, zove se Crkva Svetog Jovana po mojoj krsnoj slavi. Tu crkvu je obnovila moja porodica i moje preduzeće. Otvaranju će prisustvovati oko 3.000 ljudi - rekao je Marković. Inače, Palma je treći političar iza kojeg će ostati crkva. Prošle godine na brdu Bagdala iznad Kruševca, započela je izgradnja crkve koju će finansirati porodica bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića, a crkvu na svom imanju u Bajčetini, koju će pokloniti Žičkoj eparhiji, „zida“ i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA