Најновије

Бошко Обрадовић се по други пут оженио и тврди да га је нова супруга препородила

ЧАЧАК- Ожени се Бошко Обрадовић! У малој сеоској цркви надомак града Чачка лидер Двери и посланик у Скупштини Србије склопио је свој други брак са изабраницом свог срца - Јулијом.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

- Тачно је да сам се недавно оженио, али то није било у тајности, већ далеко од очију јавности и медија, у сеоској цркви у мом родном селу крај Чачка - овако почиње Бошко Обрадовић.
- Обоје смо другобрачни. Наша нова породица сада има седам чланова: живимо са троје деце из мог првог брака и двоје деце из првог брака моје супруге - наводи он уз осмех и истиче да он и његова лепша половина потичу из сеоске средине, тако да није било изненађујуће ни место где се обавило венчање, мала сеоска црква. За своју изабраницу Обрадовић не штеди речи хвале, али и истиче да његова супруга не воли да се медијски експонира.
- Моја супруга Јулија је, као и ја, пореклом са села, стицајем околности рођена је у дијаспори, високо је образована, посвећена породици и не жели да се експонира у јавности - наводи народни посланик и уз осмех додаје да је он довољно експониран за целу породицу.
- Сада имам заста велику породицу и мој труд, уз све политичке обавезе које имам, око ње мора бити знатно већи у будућности - истиче Обрадовић и открива да је велика породица одувек била његов сан.
- Увек сам желео да имам петоро деце, истина, нисам очекивао да ће то бити на овај начин, али се радујем томе - признаје лидер Двери, који је ових дана и те како активан и на свом новом радном месту у Скупштини Србије.
- Питале су ме ових дана у Народној скупштини ваше колегинице из медија које су приметиле да делујем веома срећно и испуњено – шта је разлог томе, а ја сам им одговорио да је у питању једно важно историјско име: Јулија - казао је Обрадовић и открио да се садашњом супругом упознао пре нешто више од годину дана.
- Тада сам био разведен, то је било после трагичног краја првог брака, који сам покушавао да спасем на све начине, али безуспешно. Мислим да се у нашем друштву мало спомињу самци и разведени људи и њихове животне теме и да смо мало свесни колики је развод проблем. Ја сам имао много среће, бог ме је погледао и усмерио на Јулију - наводи заљубљени Обрадовић и додаје да је сада поново целовит и породичан човек.

„Ценимо своју породицу”
У јавности су се појавиле и бројне осуде лидера Двери што се развео и одлучио на други брак, јер он, али и странка коју води, чврсто заступају породичне вредности. Обрадовић поручује да сви треба да ценимо своју породицу. „Пошто Двери веома држе до породичне политике, могу да кажем да сам и лично прошао све оно што је данас проблем са којим се суочавају многе породице у нашем друштву и да из свега тога могу да поручим да треба сви много више да ценимо своју породицу и бринемо о њој”, закључује лидер Двери.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА