Најновије

НИСУ ЗНАЛИ ДА ИХ СНИМАЈУ: Напаљена Тамара Ђурић се нагаузила док је он сочно хвата за гузу! (ВИДЕО)

Позната клаберка, Тамара Ђурић, и бивша учесница ријалитија "Фарма" не престаје да провоцира врелим и провокативним видео снимцима и фотографијама.

Тамара Ђурић (Фото; Фејсбук)

Мада је сада у жижи јавности због жестоке свађе са старлетом, Сорајом Вучелић, чини се да се она не потреса много око тог скандала. На своје налоге друштвених мрежа и даље поставља слике из ноћног живота, али и ње у атрактивним издањима.
Видео снимак који је недавно објавила је свакако одушевио, барем мушки део њених пратилаца. Наиме, уснимљена је како поред базена, у купаћем костиму, позира у веома изазовним позама, док је фотограф слика. С обзиром да јој је гуза један од главних адута, нарочито откако је уградила силиконе у њу не чуди што је форсирала да баш она буде у крупном плану, док је фотограф отпозади хватао објективом.
Не зна се да ли су знали да их неко са стране снима, али с обзиром да је Тамара објавила видео на свом Инстаграму, очигледно је да јој се клип свидео.
Остаје питање како је било момку са снимка док је правио ове сочне слике познате клаберке, а судећи по броју лајкова, њени пратиоци су одушевљени.
Погледајте ОВДЕ како жене могу да оцене величину пениса, без да завире у гаће!
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА