Најновије

ЛЕГИЈИНИ ЗАТВОРСКИ ДАНИ: 12 година се није оглашавао, а сада има невероватан захтев!

Бивши командант ЈСО Милорад Улемек Легија (48), који је осуђен на 40 година затвора због убиства премијера Зорана Ђинђића и других тешких злочина, тражи дозволу да у затвору прави децу.

Милорад Улемек Легија (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Легија који је у затвору већ 12 година, налази се у "Алкатразу", најобезбеђенијем делу пожаревачке "Забеле", а у жалби на одлуку суда којом му је продужена строга изолација позвао се на своје уставно право на планирање породице. Он наводи да му, по Уставу Србије, мора бити обезбеђено право да у затвору са својом супругом има секс.

Жели да продужи лозу

Улемек, иначе, има четири ћерке из два брака. После развода од прве супруге Маје Луковић, са којом има ћерку Николију (18), ушао је ванбрачну заједницу са Александром Ивановић и са њом добио још три девојчице: - Легија силно жели да има и сина наследника. И Александра се у више наврата поверавала пријатељима да би желела што пре, док не буде касно због њених година, да добију и мушко дете. Легија је баш зато у својој жалби нагласио да му Устав гарантује право на проширење породице - преноси добро обавештен извор.
Легијина жеља, међутим, неће бити испуњена јер је Апелациони суд ових дана правоснажно потврдио одлуку Вишег суда којим се, баш као и пре две године, одбија Улемекова молба. Таква одлука донета је на основу процене безбедносних служби да би премештај у неко "отвореније" затворско одељење био високо ризичан због опасности од бекства.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА