Najnovije

LEGIJINI ZATVORSKI DANI: 12 godina se nije oglašavao, a sada ima neverovatan zahtev!

Bivši komandant JSO Milorad Ulemek Legija (48), koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića i drugih teških zločina, traži dozvolu da u zatvoru pravi decu.

Milorad Ulemek Legija (Foto: JuTjub printskrin)

Legija koji je u zatvoru već 12 godina, nalazi se u "Alkatrazu", najobezbeđenijem delu požarevačke "Zabele", a u žalbi na odluku suda kojom mu je produžena stroga izolacija pozvao se na svoje ustavno pravo na planiranje porodice. On navodi da mu, po Ustavu Srbije, mora biti obezbeđeno pravo da u zatvoru sa svojom suprugom ima seks.

Želi da produži lozu

Ulemek, inače, ima četiri ćerke iz dva braka. Posle razvoda od prve supruge Maje Luković, sa kojom ima ćerku Nikoliju (18), ušao je vanbračnu zajednicu sa Aleksandrom Ivanović i sa njom dobio još tri devojčice: - Legija silno želi da ima i sina naslednika. I Aleksandra se u više navrata poveravala prijateljima da bi želela što pre, dok ne bude kasno zbog njenih godina, da dobiju i muško dete. Legija je baš zato u svojoj žalbi naglasio da mu Ustav garantuje pravo na proširenje porodice - prenosi dobro obavešten izvor.
Legijina želja, međutim, neće biti ispunjena jer je Apelacioni sud ovih dana pravosnažno potvrdio odluku Višeg suda kojim se, baš kao i pre dve godine, odbija Ulemekova molba. Takva odluka doneta je na osnovu procene bezbednosnih službi da bi premeštaj u neko "otvorenije" zatvorsko odeljenje bio visoko rizičan zbog opasnosti od bekstva.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA