Најновије

ПУТИН РАЗОТКРИО ПРЉАВУ ЗАВЕРУ: Због Трампа спремају рат у Америци

Руски лидер Владимир Путин сматра да у САД спремају рат због новоизабраног председника Доналда Трампа. Шеф Кремља јуче је ситуацију у Америци поредио са оном пред почетак крвавих протеста против украјинског председника Виктора Јануковича у Кијеву 2014, такозваним Мајданом, у којем је погинуло више од 100 људи.

Трамп и Путин (Фото: Синхуа/Правда)

Борба после избора

Путин је навео да се у Америци догађа унутрашња политичка борба, упркос томе што су избори завршени, баш као и у Украјини, пред почетак протеста, финансираних са Запада, у којима је свргнут легитимно изабрани лидер.
- Изгледа као да су за ово вежбали у Кијеву и да су сада спремни да организују Мајдан у Вашингтону како не би дозволили Трампу да преузме дужност. Према мом мишљењу, један од циљева је да се поткопа легитимност изабраног председника САД. Други циљ је да вежу руке новоизабраном председнику да оствари оно што је обећао америчком народу и међународној заједници у предизборној кампањи. Међутим, људи који то раде у процесу стравично нарушавају америчке интересе, били свесни тога или не - рекао је Путин.
Он је назвао будалаштином недавно објављени такозвани руски досије. Реч је о документу у којем бивши британски обавештајац Кристофер Стил тврди да је Кремљ снимио Трампове оргије са курвама у Москви, знајући да ће се кандидовати за председника САД и да га тиме сада уцењује.
- Те тврдње су очигледно лажне. Трамп није био политичар кад је посетио Москву пре неколико година. Нисмо ни знали за његове политичке амбиције. Био је само бизнисмен, један од најбогатијих људи у Америци. Да ли неко стварно мисли да наше обавештајне службе прате сваког америчког милијардера? Па наравно да не. То је потпуна глупост - нагласио је Путин.

Курвање у политици

Према његовим речима, они који су наручили досије о новоизабраном америчком председнику гори су од проститутки.
- Проституција је ружан друштвени феномен. Међутим, људи који су наредили израду таквих лажи и сада их користе против изабраног председника САД фабрикују информације и користе их у политичкој борби гори су од проститутки. Они немају моралне границе - оценио је руски председник и додао да таква ситуација показује значајну деградацију политичке елите на Западу, укључујући и САД.
Путин је истакао да никад није упознао Трампа и да нема никаквог разлога нити да га напада нити да га брани.
- Не познајем господина Трампа, никад се нисам срео с њим, не знам шта ће урадити у међународној арени. Зато немам разлога ни да га нападам, ни да га критикујем, ни да га браним - навео је руски лидер.
Ипак, он се нада да ће здрав разум превладати у Америци.
- Од тога зависе односи САД и њихових савезника, укључујући Европу. Одлазећа америчка администрација укључила је много европских политичких лидера у домаћа превирања, а тренутна ситуација је резултат тих активности - објаснио је Путин.

Одлазећу гарнитуру ћемо још гледати

Владимир Путин не верује да ће одлазећа америчка администрација отићи са политичке сцене.
- Има људи који одлазе без поздрава, док се други стално опраштају, али никад не оду. Одлазећа администрација САД, према мом мишљењу, припада овој другој категорији - закључио је Путин.
Британски политичар је шокирао свет са изјавом да ЦИА спрема државни удар и убиство Трампа. Више о томе читајте ОВДЕ. Путин поручио Западу да ко нападне Србе, напао је и Русе!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА