Најновије

Од ружног пачета до лабуда: Невероватна трансформација српске Плејбој зечице и модела (ФОТО)

Бивша Плејбој зечица и модел Гордана Терзић у 2017. години доживела је невероватну трансформацију, како у физичком тако и у пословном и емотивном смислу.

Гордана Терзић (Фото: Инстаграм)

Изгледа да су се Гогани коначно зведе поклопиле па је након низа хирушких захвата aли компликација које су уследиле, а у којима је њен живот био угрожен, она постигла врхунски изглед због чега многи коментаришу да се од "ружног пачета претворила у прелепог лабуда.

Гогани је са новим изгледом кренуло одлично и на пословном плану па осим бројних снимања кампања и позирања за часописе, недавно је добила и престижну награду Оскар популарности, а до крај године видећемо премијеру њене прве песме.

Како сазнајемо од њених блиских пријатеља, Гoгани је кренуло и на љубавном плану па је после неколико веза са познатим момцима, спортистима и јавним личностима, нашла дечка који је потпуно непознат јавности. Да анонимност новог изабраника не смета Гогоани доказује и то да су почели да живе заједно.

Сваки успех има и своју мрачну страну, па остаје питање колико бола је морала да истрпи, колико пластике да угради од себе, шта је све одсекла и колико је све то коштало. Гогану нисмо успели да добијемо на телефон како би нам одговирила на ова питања. Можда је радила, ипак неко мора све ово да плати... Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА