Najnovije

Od ružnog pačeta do labuda: Neverovatna transformacija srpske Plejboj zečice i modela (FOTO)

Bivša Plejboj zečica i model Gordana Terzić u 2017. godini doživela je neverovatnu transformaciju, kako u fizičkom tako i u poslovnom i emotivnom smislu.

Gordana Terzić (Foto: Instagram)

Izgleda da su se Gogani konačno zvede poklopile pa je nakon niza hiruških zahvata ali komplikacija koje su usledile, a u kojima je njen život bio ugrožen, ona postigla vrhunski izgled zbog čega mnogi komentarišu da se od "ružnog pačeta pretvorila u prelepog labuda.

Gogani je sa novim izgledom krenulo odlično i na poslovnom planu pa osim brojnih snimanja kampanja i poziranja za časopise, nedavno je dobila i prestižnu nagradu Oskar popularnosti, a do kraj godine videćemo premijeru njene prve pesme.

Kako saznajemo od njenih bliskih prijatelja, Gogani je krenulo i na ljubavnom planu pa je posle nekoliko veza sa poznatim momcima, sportistima i javnim ličnostima, našla dečka koji je potpuno nepoznat javnosti. Da anonimnost novog izabranika ne smeta Gogoani dokazuje i to da su počeli da žive zajedno.

Svaki uspeh ima i svoju mračnu stranu, pa ostaje pitanje koliko bola je morala da istrpi, koliko plastike da ugradi od sebe, šta je sve odsekla i koliko je sve to koštalo. Goganu nismo uspeli da dobijemo na telefon kako bi nam odgovirila na ova pitanja. Možda je radila, ipak neko mora sve ovo da plati... Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA