Најновије

Реакција Хезболаха поводом напада у Техерану: Глупо поигравање злих руку са јаким Ираном

Либански покрет Хезболах је осудио јучерашње нападе у Техерану и издао следеће саопштење:

Борци Хезболаха (Фото: Јутјуб, принтскрин)

Хезболах осуђује терористички злочин злих руку у иранском главном граду Техерану, који је циљао Исламску саветодавну скупштину [Меџлис] и подручје у близини маузолеја Имама Хомеинија, који је оставио велики број невиних мученика и рањених. Овај двоструки злочин представља покушај поигравања са безбедношћу и стабилношћу Исламске републике и покушаја да се утиче на њен чврсту одлуку да подржи покрете отпора у региону. Намера је да се овим злочином, такође, утиче и на позицију Ирана као јаког бедема против хегемоније, ароганције и тероризма.
Злочини које терористи спроводе у нашем региону и широм света су резултат међународног деструктивног плана који подржавају и штите позната регионална руководства. Сваком разумном човеку су познате и силе које су иза ове банде и извршитеља ових војно-терористичких дела Јасно је да су злочини у Техерану очекивани и практични исход регионалне и међународне ескалације у региону.
Покрет Хезболах упућује искрено саучешће Имаму Саједу Алију Хамнеију, иранском руководству, народу, као и породицама посвећених мученика. Покрет Хезболах се, такође, нада брзом опоравку рањених.  О могућем новом рату, прочитајте ОВДЕ Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео:

Војна парада покрета Хезболах
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА