Најновије

ПОД ОКРИЉЕМ НОЋИ: Сиријске снаге покренуле велики напад према Голанској висоравни! (МАПА)

Упркос израелским нападима, Сиријска арапска армија (САА) и њени савезници, покренули су велики напад на територији југозападне покрајине Кунејтра.

САА у офанзиви (Фото: ЈуТјуб, Правда)

Сиријска арапска армија покренула је током ноћи масиван напад напад на положаје сиријске Ал Каиде у близини окупиране Голанске Висоравни. Напад САА, у ком су, у оквиру Снага националне одбране, учествовале и локалне либанске и палестинске добровољачке јединице, покренут је у правцу града Самданија. Војни извори сиријских медија извештавају да је на самом почетку операције примећен већи број израелских осматрачких беспилотних летелица, од којих је одређени број и онеспособљен.

Иако, за сада, нису забележена полетања израелских авиона, снаге лојалне властима у Дамаску изразиле су спремност да наставе напредовање упркос очекиваним ударима са друге стране границе, као што је то био случај и током претходних покушаја сиријских снага да ослободе гранично подручје од терориста. САА је поново пробила џихдистичке линије на истоку Дамаска. Више о томе, прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борбе у близини Голанске Висоравни виђене оком Руптлија:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА