Najnovije

POD OKRILJEM NOĆI: Sirijske snage pokrenule veliki napad prema Golanskoj visoravni! (MAPA)

Uprkos izraelskim napadima, Sirijska arapska armija (SAA) i njeni saveznici, pokrenuli su veliki napad na teritoriji jugozapadne pokrajine Kunejtra.

SAA u ofanzivi (Foto: JuTjub, Pravda)

Sirijska arapska armija pokrenula je tokom noći masivan napad napad na položaje sirijske Al Kaide u blizini okupirane Golanske Visoravni. Napad SAA, u kom su, u okviru Snaga nacionalne odbrane, učestvovale i lokalne libanske i palestinske dobrovoljačke jedinice, pokrenut je u pravcu grada Samdanija. Vojni izvori sirijskih medija izveštavaju da je na samom početku operacije primećen veći broj izraelskih osmatračkih bespilotnih letelica, od kojih je određeni broj i onesposobljen.

Iako, za sada, nisu zabeležena poletanja izraelskih aviona, snage lojalne vlastima u Damasku izrazile su spremnost da nastave napredovanje uprkos očekivanim udarima sa druge strane granice, kao što je to bio slučaj i tokom prethodnih pokušaja sirijskih snaga da oslobode granično područje od terorista. SAA je ponovo probila džihdističke linije na istoku Damaska. Više o tome, pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Borbe u blizini Golanske Visoravni viđene okom Ruptlija:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA