Најновије

Чувена америчка ТВ водитељка Меган Кели добила отказ у Ен-Би-Сију: Направила два велика интервјуа са Путином, а онда шок! (ВИДЕО)

САД у име своје све тоталитарније политичке коректности све више – једе своју децу.

Меган Кели (Фото: Јутјуб)

Како је објавио “Њујорк пост”, на том фронту је управо “погинула” популарна новинарка и водитељка либералне телевизије Ен-Би-Си Меган Кели која је у два наврата, у јуну 2017-те и у марту 2018-те, направила велике интервјуе са руским председником Владимиром Путином.

Само, није Кели “погинула” на томе. Ради се о сасвим другом и типично америчком “минском пољу”. Отпуштена је зато што је себи дозволила “недопуштене речи и оцене”. А шта је то “недопустиво” на либералној телевизији?

У свом јутарњем шоу-програму она је указала на пресију “политичке коректности”. За пример је навела да бели становник Америке не сме ни на Хеловин (Ноћ вештица) на себе ставити “маску црнца” или се шминком “учинити црнцем”. “Либерална јавност” и у званичним изјавама и преко социјалних мрежа, оптужила је Кели за “расизам”.

Учинило је то и руководство њене телевизије, па је била присиљена да се извињава. Само, то је није спасило од отказа. Кели је раније радила за конзервативни телеканал “Фокс њуз”, али је почетком 2017-те прешла на Ен-Би-Си.

Добила је да води недљену емисију са “продубљеним вестима”. Осим тога, водила је јутарњи ток-шоу. Како тврди “Њујорк пост”, Кели има закључен уговор са Ен-Би-Сијем на неколико година по коме има право на годишња примања на нивоу 20 милиона долара.

Исти лист наводи да ће Кели добити плате за цео период важења уговора, а то би требало да буде – најмање 69 милиона долара.

Амерички генерал Бен Хоџис шокирао јавност. Погледајте ОВДЕ шта је рекао.

Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Водитељ и новинар Меган Кели интервјуише руског председника Владимира Путина

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА