Najnovije

Čuvena američka TV voditeljka Megan Keli dobila otkaz u En-Bi-Siju: Napravila dva velika intervjua sa Putinom, a onda šok! (VIDEO)

SAD u ime svoje sve totalitarnije političke korektnosti sve više – jede svoju decu.

Megan Keli (Foto: Jutjub)

Kako je objavio “NJujork post”, na tom frontu je upravo “poginula” popularna novinarka i voditeljka liberalne televizije En-Bi-Si Megan Keli koja je u dva navrata, u junu 2017-te i u martu 2018-te, napravila velike intervjue sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Samo, nije Keli “poginula” na tome. Radi se o sasvim drugom i tipično američkom “minskom polju”. Otpuštena je zato što je sebi dozvolila “nedopuštene reči i ocene”. A šta je to “nedopustivo” na liberalnoj televiziji?

U svom jutarnjem šou-programu ona je ukazala na presiju “političke korektnosti”. Za primer je navela da beli stanovnik Amerike ne sme ni na Helovin (Noć veštica) na sebe staviti “masku crnca” ili se šminkom “učiniti crncem”. “Liberalna javnost” i u zvaničnim izjavama i preko socijalnih mreža, optužila je Keli za “rasizam”.

Učinilo je to i rukovodstvo njene televizije, pa je bila prisiljena da se izvinjava. Samo, to je nije spasilo od otkaza. Keli je ranije radila za konzervativni telekanal “Foks njuz”, ali je početkom 2017-te prešla na En-Bi-Si.

Dobila je da vodi nedljenu emisiju sa “produbljenim vestima”. Osim toga, vodila je jutarnji tok-šou. Kako tvrdi “NJujork post”, Keli ima zaključen ugovor sa En-Bi-Sijem na nekoliko godina po kome ima pravo na godišnja primanja na nivou 20 miliona dolara.

Isti list navodi da će Keli dobiti plate za ceo period važenja ugovora, a to bi trebalo da bude – najmanje 69 miliona dolara.

Američki general Ben Hodžis šokirao javnost. Pogledajte OVDE šta je rekao.

Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Voditelj i novinar Megan Keli intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA