Најновије

ЉАЈИЋ ОДГОВОРИО ШЕШЕЉУ: Изнесите све податке за које ме оптужује тај осуђени ратни злочинац! И осведочени криминалац Зукорлић!

"Апсурдно је да правоснажно осуђени ратни злочинац оптужује мене, који за своје 54 године живота немам чак ни пријаву за саобраћајни прекршај", изјавио је потпредседник Владе Србије Расим Љајић поводом низа увреда које је Војислав Шешељ изнео на његов рачун.

Расим Љајић (Фото: Јутјуб)

Љајић наводи да све што су Шешељ и Зукорлић изнели на његов рачун мора добити епилог, да се докаже ко лаже а ко говори истину, иначе, како каже, његов останак у Влади Србије губи сваки смисао.

- Ово је једна од оних ситуација које личе на причу о псу и човеку, јер када пас уједе човека, ви не можете да му одговорите тако што ћете га ујести - истакао је Љајић у изјави за Тањуг реагујући на оно што се догодило у Скупштини. 

- Апсурдно је да правоснажно осуђени ратни злочинац оптужује мене, који за своје 54 године живота немам чак ни пријаву за саобраћајни прекршај - истиче Љајић. 

Он је позвао министра Стефановића и све службе, јавне и тајне, цивилне и војне, да слободно изнесу све податке које имају о њему, уколико је, каже, урадио било шта противзаконито, а камоли оно за шта га "оптужује двојац Зукорлић - Шешељ".

- Ако било шта пронађу што указује и на најмању криминалну делатност, ни једног секунда, не да нећу седети на месту министра, него се нећу бавити ни једним јавним послом - поручује Љајић и додаје:

- До сада нисам уопште реаговао на оптужбе које су долазиле од стране Зукорлића, јер сам их сматрао бесмисленим, а пошто се сад на то надовезао и његов партнер Шешељ, и то у парламенту, мој опстанак у влади губи сваки смисао уколико се не докаже ко је лажов - Шешељ и Зукорлић или ја".

Посебно, истиче Љајић, што се ради о лако проверљивим стварима. 

- Зато ово мора да добије свој епилог, јер бих у противном морао да се ваљам у блату са Шешељем и Зукорлићем и да се браним од њихових измишљених оптужби - сматра Љајић. 

- А шта тек рећи за другу оптужбу, када се Шешељ прави да не зна да сам медицински факултет завршио још за време СФРЈ и да је тада медицински факултет трајао пет, а не шест година како он тврди, да није било никаквих приватних факултета, а посебно не медицинских. Напомињем и то да нисам пао ни један испит током целих студија - наводи министар Љајић. 

- Очигледно да је на делу чврст савез осуђеног ратног злочинца Шешеља и осведоченог криминалца Зукорлића, који би требало да помогне Зукорлићу пред недељне изборе за Бошњачки национални савет. Чак ни читава машинерија опскурних ликова, која је упрегнута да погура Зукорлића - од Шешеља, преко Марића до Сандуловића, неће га спасити од дебакла на изборима - уверен је Љајић. 

Он закључује да је добро што су пет дана пре избора, грађани Санџака у прилици да на делу виде како функционише, како наводи, коалиција лажног војводе и лажног муфтије. 

Прочитајте ОВДЕ шта је све Шешељ рекао о Љајићу.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ: Расим Љајић је трговац дрогом!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА