Најновије

ДЕКАДЕНЦИЈА ЕВРОПСКИХ ЕЛИТА И СРАМОЋЕЊЕ СРБИЈЕ: Опозиција о церемонији у Паризу

Уместо достојанственог обележавања завршетка Првог светског рата, у Паризу смо присуствовали "хепенингу" који је показао декаденцију европских елита, историјску конфузију и релативизам у пуном сјају, поручује Милош Јовановић, председник опозиционе Демократске странке Србије. Двери критикују поруке црногорског председника, изречене у Паризу.

Скуп у Паризу (Фото: Јутјуб)

Милош Јовановић је оценио, а преноси ДСС у саопштењу, да о томе поред говора самог француског председника Емануела Макрона, сведочи и застава непостојећег Косова у катедрали Нотр Дам, као и скандалозан распоред гостију на централној церемонији.

Јовановић сматра да Србија, кад је реч о третману њених представницима, није смела себи да дозволи такво врсту омаловажавања.

На поруке председника Црне Горе Мила Ђукановића из Париза да је Србија пре сто година "трагично анектирала Црну Гору" и да је Србија разлог уласка Црне Горе у рат, опозициони покрет Двери реаговао је саопштењем у коме истичу да је ово наставак антисрпске кампање од стране званичне Црне Горе.

Двери поручују да је ово још једна у низу изјава која има за циљ прекрајање историје и приказивање Србије као агресора, те наставак креирања раздора између братских народа.

Србија, кажу у Дверима, мора јасно показати не само званичној Црној Гори, већ и свету, да нећемо дозволити ново тумачење историје, које нема додирних тачака са истином.

О чему су наводно Тачи и Путин разговарали, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Светски лидери у Паризу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА