Најновије

ОБРАДОВИЋ ПОБЕСНЕО ЗБОГ ВУЧИЋЕВЕ ИЗЈАВЕ: Он би морао на хитан преглед и да му се озбиљно стручно помогне

Предаседник Двери Бошко Обрадовић жестоко је одговорио председнику СНС и Србије Александру Вучићу на оптужбе које је изнео јуче у емисији "Око" на РТС.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић се посебно осврнуо на оптужбу Вучића да су људи из данашње опозиције криви за смрт демонстранта Ранка Панића на митингу због хапшења Радовна Караџића. Обрадовић је подсетио Вучићча да је министар полиције у то време био данашњи Вучићев коалициони партнер Ивица Дачић. 

- Јучерашња емисија Око је још један прилог за најављену изложбу „Стазама лажи и обмане Александра Вучића“. Ми не стижемо све ни да забележимо, колико он стиже да лаже. Примера ради, ко нормалан може да изјави да је Бошко Обрадовић служио за заташкавање убиства Ранка Панића? Нити сам икада био на власти нити на било којој функцији да бих могао да заташкавам било чије убиство, нити то има икаквог смисла, посебно у случају Ранка Панића са којим сам био на истој страни на истом митингу на коме је изгубио живот од полицијских батинаша на чијем челу је био садашњи Вучићев најближи коалициони партнер Ивица Дачић. Управо оваквим изјавама и лажима Вучић ствара атмосферу мржње у којој се дешава да неко пребије једног од лидера опозиције – констатује Обрадовић.

Он је затражио хитан психијатриски преглед за Вучића.

- Како измишља, лаже и клевета у овом случају - тако Вучић лаже у свим приликама, и ту је заиста највећи у српској историји. Он је највећи лажов и преварант у политичкој историји Србије.  Председник СНС би морао на хитан преглед и да му се озбиљно стручно помогне, а не да сам себи преписује терапију у виду свакодневних телевизијских монолога од два сата. И још једна важна ствар: Вучић каже да зна да народ жели статус кво на КиМ, али је то по њему немогуће. Пошто он сматра да је немогуће, нека поднесе оставку да Србију воде они који желе да слушају народ и боре се за очување КиМ у саставу Србије – рекао је он.

О пропасти Бриселског споразума и престанку рада српских општина читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Ђаконом Ненадом Илићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА