Najnovije

OBRADOVIĆ POBESNEO ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE: On bi morao na hitan pregled i da mu se ozbiljno stručno pomogne

Predasednik Dveri Boško Obradović žestoko je odgovorio predsedniku SNS i Srbije Aleksandru Vučiću na optužbe koje je izneo juče u emisiji "Oko" na RTS.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Obradović se posebno osvrnuo na optužbu Vučića da su ljudi iz današnje opozicije krivi za smrt demonstranta Ranka Panića na mitingu zbog hapšenja Radovna Karadžića. Obradović je podsetio Vučićča da je ministar policije u to vreme bio današnji Vučićev koalicioni partner Ivica Dačić. 

- Jučerašnja emisija Oko je još jedan prilog za najavljenu izložbu „Stazama laži i obmane Aleksandra Vučića“. Mi ne stižemo sve ni da zabeležimo, koliko on stiže da laže. Primera radi, ko normalan može da izjavi da je Boško Obradović služio za zataškavanje ubistva Ranka Panića? Niti sam ikada bio na vlasti niti na bilo kojoj funkciji da bih mogao da zataškavam bilo čije ubistvo, niti to ima ikakvog smisla, posebno u slučaju Ranka Panića sa kojim sam bio na istoj strani na istom mitingu na kome je izgubio život od policijskih batinaša na čijem čelu je bio sadašnji Vučićev najbliži koalicioni partner Ivica Dačić. Upravo ovakvim izjavama i lažima Vučić stvara atmosferu mržnje u kojoj se dešava da neko prebije jednog od lidera opozicije – konstatuje Obradović.

On je zatražio hitan psihijatriski pregled za Vučića.

- Kako izmišlja, laže i kleveta u ovom slučaju - tako Vučić laže u svim prilikama, i tu je zaista najveći u srpskoj istoriji. On je najveći lažov i prevarant u političkoj istoriji Srbije.  Predsednik SNS bi morao na hitan pregled i da mu se ozbiljno stručno pomogne, a ne da sam sebi prepisuje terapiju u vidu svakodnevnih televizijskih monologa od dva sata. I još jedna važna stvar: Vučić kaže da zna da narod želi status kvo na KiM, ali je to po njemu nemoguće. Pošto on smatra da je nemoguće, neka podnese ostavku da Srbiju vode oni koji žele da slušaju narod i bore se za očuvanje KiM u sastavu Srbije – rekao je on.

O propasti Briselskog sporazuma i prestanku rada srpskih opština čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Đakonom Nenadom Ilićem.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA