Најновије

НОВИ АТАК НА ЏЕП БЕОГРАЂАНА: Ево колико ће поскупети вода, одмах после празника!

Захтев за промену цене услуга и радова, осим "Водовода и канализације", градоначелнику је поднело, али и добило, ЈКП "Зеленило Београд" и то на повећање од 5%.

Вода (Фото: Pixabay. com)

Вода би од фебруара могла да поскупи за 11 одсто.

Захтев за промену цене услуга и радова, осим "Водовода и канализације", градоначелнику је поднело, али и добило, ЈКП "Зеленило Београд" и то на повећање од пет одсто. На истом списку је и ЈП "Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда", које жели промену цена због више ангажованих радника. 

Уколико градоначелник Београда да сагласност на захтев ЈКП "Београдски водовод и канализација" да се цена воде и одвођења отпадних вода повећа за 11 одсто за све категорије потрошача, већ од 1. фебруара рачуни "Инфостана" би, у просеку, могли бити увећани за око 150 динара. 

"Цена воде и одвођења отпадних вода није коригована од 1. августа 2016. године", наводи се у захтеву који је ЈКП "Београдски водовод и канализација" упутило градској управи. За несметано и ефикасно функционисање система у циљу уредног снабдевања града водом одговарајућег притиска и квалитета, као и одвођење отпадних вода, цена воде и одвођења увећала би се за 11 одсто за све категорије потрошача почевши од 1. фебруара 2019. и планирана је програмом пословања предузећа за наредну годину.

Прочитајте ОВДЕ како је протекао нови протест против власти у Београду. Погледајте видео.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А пре шест месеци јавност је брујала о овоме.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА